|

Soldado direkten dönmüş

Gol sıkıntısı yaşan Fenerbahçe’de İspanyol golcü, sportif direktör Comolli tarafından Suudi Arabistan’dan gelen teklifler nedeniyle takımdan göndermek istedi. Soldado, gitmeyeceğini net bir şekilde Fransız futbol adamına iletti ve teknik heyetin de isteğiyle takımda kaldı.

Haber Merkezi
04:00 - 24/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 05:23 - 24/01/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Roberto Soldado
Roberto Soldado

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli sezon başında satmak istediği İspanyol golcü Roberto Soldado’yu devre arasında yine göndermek istedi. Ancak bu kez hem tecrübeli golcü bir kez daha Suudi Arabistan’a gitmeyeceğini net bir şekilde Fransız futbol adamına iletti hem de teknik heyet satışına izin vermedi. Comolli’nin devre arasında yine satmaya çalıştığı Soldado buna rağmen küsmedi ve oynadığı maçlarda sahada elinden gelenin en iyisini verdi. Tecrübeli golcü, Bursaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Transfer teklifleri var, ancak Fenerbahçe’yi bu durumda bırakamam” diyerek üstü kapalı sportif direktör Damien Comolli’ye mesaj verdi. Comolli sezon önecisinde Soldado’yu Suudi Arabistan’a satmak istemiş, ancak tecrübeli golcü, sert tepki göstermişti. Bunun üzerine Soldado, UEFA Avrupa Ligi kadrosuna alınmamış ve Süper Lig’de de ilk 11’de oynatılmamıştı.

SLİMANİ AYRILABİLİR

Fenerbahçe, performansı nedeniyle hayal kırıklığı yaşatan İslam Slimani ile yollarını ayırmayı planlıyor. Sarı-lacivertliler, Cezayirli futbolcunun menajerini İstanbul’a çağırdı. Yönetim, Slimani’nin menajeriyle sözleşme feshi konusunda görüşmelere başladı. Mutsuz olan Cezayirli golcü de sarı-lacivertli takımdan ayrılarak yeniden İngiltere’ye dönmek istiyor. Fenerbahçe yönetimi, Slimani ile yollarını ayırarak Cezayirli oyuncunun yüksek maliyetinden kurtulmayı planlıyor.

  • Serdar Aziz beklenecek
  • F.Bahçe yönetimi, G.Saray’ın gözden çıkardığı Serdar Aziz ile görüşmelerini sürdürüyor. F.Bahçe, hem menajeri hem de Serdar Aziz’in alacağı olan 2.4 milyon Euro’yu ödeyebileceğini, ancak bunun üzerine ekstra bonservis bedeli ödemek istemediğini iletti. Fenerbahçe, Serdar Aziz’in menajerinden sorunun çözülmesini talep ediyor.
  • F.Bahçe kupada tur peşinde
  • Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanşında bugün TFF 1. Lig temsilcisi Ümraniyespor ile karşılaşacak. Ülker Stadı’ndaki maç, saat 20.30’da başlayacak ve a2’den canlı yayınlanacak. Sarı-lacivertliler ilk maçı 1-0 kaybetmişti.
  • DİĞER MAÇLAR
  • 13.00 Hatayspor- Başakşehir (0-1)
  • 18.00 Kasımpaşa- Alanyaspor (0-0)

Moses geliyor

F.Bahçe, Chelsea’den Victor Moses transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. 28 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusunun bugün İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Nijerya basınında yer alan haberlerde West Ham’da kiralık oynayan Moses’e F.Bahçe’nin 3.5 milyon Euro ödeyeceği öne sürüldü. Tecrübeli futbolcu, Premier Lig’de bu sezon kiralık 6 maçta 181 dakika forma şansı bulabildi.

#Fenerbahçe
#Damien Comolli
#Roberto Soldado
#İslam Slimani
5 yıl önce