|

Sorun adam Valbuena

Fenerbahçe'de yedek kaldığı için huzursuz olan Valbuena sorun çıkarmaya devam ediyor. Tesislerde kimseyle konuşmayan, idmanların ardından hemen ayrılan Fransız yıldızın, Kocaman'ın oyun sistemini de eleştirdiği ifade edildi.

Yeni Şafak ve
08:56 - 26/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:07 - 26/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Valbuena'nın takımdan kendini iyice soyutladığı belirtiliyor.
Valbuena'nın takımdan kendini iyice soyutladığı belirtiliyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman tarafından ilk 11'de çok fazla düşünülmediği için huzursuzluk yapan Fransız oyuncu Mathieu Valbuena yine sorun olmaya devam ediyor.

Yedek kaldığı için mutsuz olan Valbuena, tesislerde kimseyle konuşmazken antrenman sonrası hemen ayrılıyor. Rahatsızlığını antrenmanlara da yansıtan Valbuena'nın hem takım arkadaşları hem de teknik heyetle arasındaki iletişim de oldukça zayıfladı. Fransız oyuncunun, Kocaman’ın antrenman ve oyun sistemini de şikayet ettiği gelen haberler arasında yer alıyor.

Tecrübeli yıldız ilk 11’de oynamak istiyor ancak sahada bir türlü teknik heyetin istediklerini yapmıyor. Teknik heyet ise tecrübeli yıldızdan saha içerisinde takım ruhuna uygun olarak hareket etmesini, bireysellikten uzaklaşarak, takım oyununa katkı yapmasını, dar alanda topu ayağında fazla tutmadan isabetli pas vermesini istiyor. Defalarca görüntülü analizlerle Valbuena'ya hatalarını anlatılsa da Fransız yıldız sahada yine kendi bildiğini okuyor. Teknik heyet de bu nedenle oyuncuyu yedek soyunduruyor. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın kalan 8 haftada sakatlık ve cezalı olmadığı sürece Valbuena’yı hamle oyuncusu olarak düşündüğü öğrenildi.

Ligde en fazla top kaybı yapan 2. isim

Tecrübeli futbolcu Süper Lig'de 90 dakika başına en fazla top kaybı yapan 2. isim konumunda bulunuyor. Listenin zirvesinde açık farkla Göztepe'nin forvet oyuncusu Nabil Ghilas yer alırken, 2. sırada ise Valbuena 90 dakika başına ayağındaki topu rakibine kaptırma ortalaması 4 olarak kayıtlara geçti.


#Valbuena
#Fenerbahçe
6 yıl önce