|

Sosa kriz çıkardı

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Sosa, yönetime, 'Ya zam yapın ya da bırakın gideyim' dedi. Yıllık 1 milyon 550 bin Euro alan oyuncu, 3 milyon Euro talep etti. Menajerlerle temasa geçen siyah-beyazlılar ise, 30 yaşındaki futbolcu için kulüp aramaya başladı.

Yeni Şafak ve
09:54 - 5/06/2016 Pazar
Güncelleme: 10:40 - 5/06/2016 Pazar
Yeni Şafak
Siyah-beyazlılar, zam istemesi üzerine takım aramaya başladığı Arjantinli yıldızını Katar'a satmayı planlıyor...
Siyah-beyazlılar, zam istemesi üzerine takım aramaya başladığı Arjantinli yıldızını Katar'a satmayı planlıyor...

Geride kalan sezonu şampiyon bitiren Beşiktaş bir yandan kadrosuna yeni isimler kazandırmanın planlarını yaparken diğer yandan da mevcut futbolcularını korumaya çalışıyor. Sergiledikleri performansla dikkatleri üzerine çeken siyah-beyazlı oyuncuların çoğu, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin listesinde yer alıyor. Yeni sezon öncesi gelen tekliflerle uğraşan Beşiktaş'ta takımın Arjantinli yıldızı Jose Sosa konusunda ise şoke eden bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılara 2014-15 sezonunda gelen, geçen sezon ise çıktığı 41 resmi maçta 9 gol atıp 13 de asist yapan 30 yaşındaki futbolcu yönetimden beklenmedik bir talepte bulundu.






2018'e kadar sözleşmesi var

Sosa'nın yıllık ücretini yeterli bulmadığı ve zam yapılmasını istediği öğrenildi. Deneyimli futbolcu, yönetime “Sahada elimden geleni sergiledim. Burada mutluyum ancak ucuza oynuyorum. Ya zam yapın ya da bırakın gideyim" dediği ifade edildi. Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 550 bin Euro alan oyuncunun talebi ise 3 milyon Euro oldu.



Bu davranışa anlam veremeyen siyah-beyazlılar, oyuncu için kulüp aramaya başladı. Beşiktaş'ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları bu konu hakkında menajerlerle görüşmeye başladı. Siyah-beyazlıların, 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Sosa'yı yüksek bir bonservisle Katar'a satmayı planladığı belirtildi.




















#Jose Sosa
#Beşiktaş
8 yıl önce