|

Sosa'ya teklif yok!

Trabzonspor’da takımdan gönderilmesi beklenen ve Başakşehir’in talip olduğu belirtilen Arjantinli futbolcu hakkında konuşan Asbaşkan Hacısalihoğlu, “Bize ne Başakşehir ne de başka kulüplerden ulaşan bir teklif yok” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/06/2018 Salı
Güncelleme: 05:16 - 12/06/2018 Salı
Yeni Şafak
Sosa
Sosa

Trabzonspor’un tecrübeli orta sahalarından Jose Sosa’ya Başakşehir’in Kerim Frei’nin yanında bir miktar para ile takas teklifi yaptığı iddiaları üzerine bordo-mavili kulübün asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu açıklamalarda bulundu.

Karadeniz ekibinde yüksek yıllık ücreti nedeniyle can sıkan futbolcuların başında gelen ve beklentilerin altında kalan Arjantinli futbolcuya herhangi bir teklifin olmadığını belirten Hacısalihoğlu, “Gündemde böyle bir konu yok. Basında çıktığı gibi oyuncuya teklifler gelmedi. Başakşehir’den de takaslı bir teklif almadık” diye konuştu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da göreve geldiği ilk haftada, “Sosa gibi maliyeti yüksek futbolcularla yola devam edemeyeceğiz” açıklamasında bulunmuştu. 32 yaşındaki futbolcu, bordo-mavili kulüple çıktığı 25 maçta gol atma başarısı gösteremezken 2 asist yaptı.

#​Trabzonspor
#Hayrettin Hacısalihoğlu
6 yıl önce