|

Stancu'dan derbi tahmini

Gençlerbirliği'nin bir dönem Galatasaray forması giyen golcüsü Bogdan Stancu derbinin beraberlikle sonuçlanacağını düşündüğünü söyledi.

Yeni Şafak
11:23 - 23/09/2016 Cuma
Güncelleme: 08:30 - 23/09/2016 Cuma
AA
Galatasaray'ın eski oyuncusu Bogdan Stancu, cumartesi günü oynanacak derbi mücadelesiyle ilgili tahminde bulundu.
Galatasaray'ın eski oyuncusu Bogdan Stancu, cumartesi günü oynanacak derbi mücadelesiyle ilgili tahminde bulundu.

Gençlerbirliği'nin bir dönem Galatasaray forması da giyen golcüsü Bogdan Stancu, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçın berabere biteceğini savundu.



Fransa'da yapılan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Romanya Milli Takımı'nda yer alan ve organizasyonu 2 golle tamamlayan Stancu performansı, başkent ekibinin hedefleri ve Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



Kırmızı-siyahlı ekibin sezona iyi başladığını ve ilk 4 haftanın başkent ekibi açısından olumlu geçtiğini ifade eden Stancu, sezon sonu hedeflerinin 6 ya da 7. sırada ligi bitirmek olduğunu dile getirdi.



Başkent ekibinin büyük planları ve hedefleri olduğunu, futbolcuların ve teknik ekibin bu doğrultuda her gün yoğun şekilde çalıştığını belirten Stancu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:



  • "Bu sezon hedeflerimiz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya kararlıyız. Bu sezon kendi performansımın da iyi olduğunu düşünüyorum. Daha da iyi duruma gelebilmek ve takımıma daha fazla katkı verebilmek için elimden geleni yapacağım."

Türkiye macerasına 2010-2011 sezonunda Galatasaray'a transfer olarak başlayan Bogdan Stancu, yarın sarı-kırmızılı ekibin Beşiktaş ile oynayacağı maçın berabere biteceğini iddia etti.



Beşiktaş'ın geçen sezonun şampiyonu olduğunu hatırlatan Stancu, siyah-beyazlıların iyi durumda olduğuna ve eski takımı Galatasaray'ın da sezona kötü başlamadığına dikkati çekti.


#Beşiktaş
#Bogdan Stancu
#Galatasaray
#Gençlerbirliği
#Spor Toto Süper Lig
8 yıl önce