|

Sturridge Fenerbahçe'ye

İngiliz basını, bonservisi Liverpool’da bulunan golcü oyuncu için Fenerbahçe’nin girişimlerde bulunduğunu yazdı. Satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunulan Sturridge için Liverpool kulübü 17 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 04:56 - 20/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Sturridge için Liverpool kulübü 17 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.
Sturridge için Liverpool kulübü 17 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Fenerbahçe bonservisi Liverpool’da bulunan ve geçen sezon İngiliz Premier Lig ekiplerinden West Bromwich’de kiralık olarak forma giyen Daniel Sturridge için girişimlere başladı. İngiliz The Times gazetesinde yer alan habere göre, sarı-lacivertliler, Liverpool ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Sturridge için Fenerbahçe satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Sturridge’in transferindeki en büyük engel yıllık 5.8 milyon Euro kazanması. 28 yaşındaki futbolcuyu Sevilla da transfer etmek istiyor. Sturridge için Liverpool 17 milyon Euro’luk bir bonsnervis bedeli belirledi. Teknik direktör Jürgen Klopp tarafından kadroda düşünülmeyen oyuncu geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını West Bromwich’de kiralık olarak geçirmiş ancak sakatlık sorunları nedeniyle sadece 6 maçta görev almıştı.

COMOLLİ, BARCELONA İLE MASADA

Sportif direktör Damien Comolli, Barcelona ile 3 futbolcu için görüşmelerini yoğunlaştırdı. Fransız futbol adamı, Barcelona Futbol Direktörü Pep Segura ve birkaç yöneticiyle bir araya gelerek transfere son noktayı koyacak. Sarı-lacivertli kulüp, Aleix Widal, Yerry Mina ve Denis Suarez’i kiralık olarak kadroya katmayı planlıyor. 3 futbolcu için Fenerbahçe Kulübü, Katalan ekibine teklifini iletti. Barcelona’nın 3 futbolcu için yapılan teklife sıcak baktığı belirtilirken, İspanyol golcü Paco Alcacer’in ise Katalan ekibinde kalmaya devam edeceği kaydedildi.

BAMBA TRANSFERİNİ BİTİRMEK İSTİYOR

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, Jonathan Bamba transferine de nokta koymayı planlıyor. Fransız futbol adamı, Lyon’da 22 yaşındaki orta saha oyuncusu ve menajeriyle bir araya geldi. Comolli, Bamba’ya sarı-lacivertli kulüp hakkında bilgiler veren Comolli, Fransız futbolcuyu büyük ölçüde ikna etmeyi başardı. St. Etienne ile sözleşmesi sona eren Bamba için bonservis bedeli ödenmeyecek olması nedeniyle sarı-lacivertliler bu transferi bitirmek için tüm şartları zorluyor. Bamba’ya yıllık ücret anlamında en iyi teklifin de F.Bahçe’den geldiği öğrenildi.


Kocaman yardımcılarının ücretini istedi

F.Bahçe’nin teşekkür ederek yollarını ayırdığı teknik direktör Aykut Kocaman yönetimden tazminat talep etmediği öğrenildi. Başarılı teknik adamın yaklaşık 1.5 milyon Dolar tazminatından vazgeçtiği belirtildi. Bir süre takım çalıştırmayı düşünmeyen ve dinlenmek isteyen tecrübeli teknik adamın yardımcılarının alacaklarını ve maaşlarının yönetimden ödenmesini istediği öğrenildi. Yönetimin de Aykut Kocaman’ın bu talebini kabul ettiği ve yardımcılarının gelecek sezonki alacaklarının ödeyeceği kaydedildi.

  • Fulham’dan Josef için 11 milyon Euro
  • F.Bahçe’nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza’yı İngiltere Premier Lig’e yeni yükselen Fulham’ın talip olduğu öğrenildi. Fulham’ın Josef için sarı-lacivertli kulübe 11 milyon Euro teklifte bulunduğu gelen haberler arasında. Sportif direktör Damien Comolli’nin de Londra’da İngiliz kulübü temsilcileriyle bir araya gelerek pazarlık masasına oturduğu belirtildi. F.Bahçe yönetimi, Josef’in satılmasına sıcak bakıyor.
Rapaic A Takıma

Sarı-lacivertlilerin altyapısında forma giyen Boris Rapaic’in yeni sezonda A Takım kadrosunda yer alması bekleniyor. Genç golcü, yeni teknik heyet tarafından sezon başı kampında denenecek, beğenilirse A takım kadrosunda yer alacak. Sportif direktör Damien Comolli’nin scoutlarının 20 yaşındaki Hırvat golcü hakkında olumlu rapor verdiği kaydedildi.

#Fenerbahçe
#Transfer
6 yıl önce