|

Sumudica'nın sözleşmesi uzatıldı

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir yaptığı açıklamada, "Sumudica'nın kontratını 2 yıl uzattık. Bu şekilde herhangi bir yere gitmesi ve teklifler rafa kalkmış oldu" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
10:09 - 4/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:12 - 4/04/2018 Çarşamba
AA
Sumudica, Fenerbahçe maçı sonrası görevi bırakmayı düşündüğünü açıklamıştı.
Sumudica, Fenerbahçe maçı sonrası görevi bırakmayı düşündüğünü açıklamıştı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da Rumen teknik adam Marius Sumudica'nın sözleşmesi 2 yıl uzatıldı.

Rumen teknik adamın, Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 5-0 kaybettikleri maçın ardından görevinden ayrılabileceğine yönelik açıklama yapması üzerine kulüp başkanı Erol Bedir, teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaptı.

Erol Bedir, futbolcularla gruplar halinde görüşmeler yaptıkları uzun toplantının ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Toplantıda bazı kararlar aldıklarını dile getiren Bedir, şunları kaydetti:
  • Biz yeni bir hocayla anlaştık. Bu yeni hocamızın adı Marius Sumudica. Hocayı 23 yeni futbolcu ile tanıştırdık. Sıfırdan bir takım teslim ettik kendisine. Onlar da yeni bir hocayla tanışmış oldu.Yarın birlikte hafta sonu oynayacağımız Trabzonspor maçına hazırlanacağız. Yen bir sayfa açıldı. Mevcut kontratına ilaveten Sumudica'nın kontratını 2 yıl uzattık. Bu şekilde Sumudica'nın herhangi bir yere gitmesi ve teklifler rafa kalkmış oldu.Oyuncularımız da 3 yıl boyunca kiminle çalışacağını öğrendiler. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz yerde olacağız. Kayserispor, Avrupa'ya gidecek.
#Erol Bedir
#Kayserispor
#Marius Sumudica
6 yıl önce