|

Talisca: Beşiktaş gibisini bulamam

Süper Lig’in ikinci yarısında gösterdiği performansla Kartal’ın zirve yarışına tutunmasını sağlayan Anderson Talisca, “Türkiye’yi ve Beşiktaş’ı çok seviyorum. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Burada çok mutluyum. Dünyanın neresine gidersem gideyim böyle bir taraftar bulamayacağımı da biliyorum” dedi.

Yeni Şafak ve
09:40 - 25/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:01 - 25/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Talisca'dan siyah-beyazlıları heyecanlandıran bir açıklama geldi.
Talisca'dan siyah-beyazlıları heyecanlandıran bir açıklama geldi.

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş’ta taraftarların en çok merak ettiği konuların başında Anderson Talisca’nın durumu geliyor. Geçen sezon Portekiz’in Benfica takımından kiralanan ve sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı oyuncunun gelecek sezon da takımda yer alıp almayacağı uzun süredir gündemi meşgul ediyor.

Siyah-beyazlı takımda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki oyuncu, ülkesi Brezilya Milli Takımı’nın son hazırlık maçlarının kadrosuna çağrılırken, Avrupa devlerinin de listesinde olduğu biliniyor. İngiltere başta olmak üzere İspanya, İtalya ve Almanya’nın da önde gelen kulüplerinin oyuncu için menajeri aracılığıyla nabız yokladığı kaydedildi.

"Kendimi evimde gibi hissediyorum"

Talisca ise, Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu. Beşiktaş’ta çok mutlu olduğunu belirten yıldız oyuncu, “İki senedir buradayım. Türkiye’yi ve Beşiktaş’ı çok seviyorum. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Burada çok mutluyum. Dünyanın neresine gidersem gideyim böyle bir taraftar bulamayacağımı da biliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu açıklama, Brezilyalı yıldızın Beşiktaş’ta kalmak istediği şeklinde yorumlanırken taraftarlar arasında heyecan oluşturdu.

Satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta

Özellikle sezonun ikinci yarısında performansını yükselten ve siyah-beyazlıların aldığı galibiyetlerde çok önemli bir rol oynayan Anderson Talisca, Beşiktaş’ta mutlu olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Ligin ikinci yarısında 10 gol kaydeden, 2 kupa maçında da rakip fileleri havalandıran Brezilyalı genç yetenek, bu performansıyla Dünya Kupası’na göz kırpıyor. Beşiktaş’ın namağlup lider olarak çıktığı ve 14 puan topladığı Şampiyonlar Ligi’nde de bu sezon 4 gole imza atan Talisca, kalan haftalarda da siyah-beyazlıların en büyük kozu olacak.

24 yaşındaki futbolcunun, Portekiz ekibi Benfica ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş, 2 yıldır kiralık olarak oynattığı Talisca için, Benfica’ya 21 milyon Euro ödediği takdirde, oyuncunun tüm haklarını almış olacak. Bu sezon UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması sona eren siyah-beyazlılar, bu konuda kaynak arayışlarını sürdürüyor.

  • Talisca, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 43 resmi maçta 19 gol atarken, 5 asist yaptı. Brezilyalı oyuncu 29 lig maçında ise 13 kez fileleri havalandırırken 4 kez arkadaşlarına gol pası verdi.


#Beşiktaş
#Anderson Talisca
6 yıl önce