|

Talisca Caner'e uçan tekme attı

Vodafone Park'ta Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Mücadele sonunda Caner Erkin ile Talisca'nın yumruk yumruğa kavga ettiği ifade edilirken Şenol Güneş'in bu olaya çok sinirlendiği söylendi.

Yeni Şafak
23:39 - 1/10/2017 Pazar
Güncelleme: 23:45 - 1/10/2017 Pazar
Yeni Şafak
Talisca, Trabzonspor maçında Beşiktaş adına ilk golü atan oyuncu oluştu.
Talisca, Trabzonspor maçında Beşiktaş adına ilk golü atan oyuncu oluştu.

Beyaz TV muhabiri Sercan Dikme'nin aktardığına göre Caner Erkin ile Talisca maçın ardından soyunma odasında yumruk yumruğa kavga etti.

Dikme'nin dedikleri şu şekilde:

Talisca, Caner'e uçan tekme attı
  • Maçtan sonra Caner soyunma odasında Talisca'ya Türkçe küfürler ediyor. Bazı el hareketlerini görünce de Talisca tercüman çağırıyor. Caner, Talisca'ya şunları demiş: "Sen bu takımın üzerinde oynamaya ve kendine oynamaya çalışıyorsun. Kendi istatistiklerini yükseltmeye çalışıyorsun. Kavgaya gelmeden önce 2-3 dakika geçiyor. Sonrasında Talisca bir anda, durduk yere Caner'e uçan tekme atıyor.
Şenol Güneş soyunma odasına indi

Talisca kendini kaybetti, herkes 2 futbolcuyu yatıştırmak için çabalıyor. Caner hamle yapmış ve vuramamış. 5 dakika sonra masajın olduğu odaya giriyor, 10 dakika sonra Şenol hoca tribünden aşagıya indi. Hocaya söyleniyor. Hoca inanılmaz kızmış. Oyuncularla konuşma yapmış; Bu takımın üzerinde oyuncular var, ben buna engel olamıyorum. Buna engel olmaya çalışacağım. Eğer yapamazsam bırakacağım.


#Talisca
#Caner
#Şenol Güneş
6 yıl önce