|

Talisca göz kamaştırıyor

Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü, son haftalarda attığı gollerle takımını taşımaya devam ediyor. Talisca, son 4 maçta rakip fileleri 6 kez havalandırırken, Brezilya Milli Takımı'na da göz kırptı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 00:40 - 12/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Talisca
Talisca

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, son haftalarda ortaya koyduğu performansla bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'in ikinci yarısında adeta coşan 23 yaşındaki futbolcu, Brezilya Milli Takımı'na da göz kırpıyor. Sambacıların teknik direktörü Tite, Talisca'yı izlemek için Türkiye'ye ekip gönderecek. Talisca'nın da bonservisini almak istediklerini ifade eden siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, “Anderson Talisca gayretli bir çocuk. Bonservisini almak istiyoruz. 31 Mayıs'a kadar opsiyonu bizde. Daha karar vermiş değiliz. En büyük konsantrasyonumuz şampiyonluk. 3 kulvarda gidiyoruz” dedi.

Beşiktaş'ın, Brezilyalı futbolcuyu satın alama opsiyonu 22 milyon Euro. Benfica ise, sözleşmesi 2019 yılında sona erecek olan yıldız futbolcuyu daha yüksek bir rakama Çin'e satmak istiyor. Son dört lig maçında 6 kez fileleri havalandıran Talisca, toplamda 14 golle Beşiktaş’ın en skorer isimlerinden birisi oldu. Bu gollerin 9'u ligde, 1'i Türkiye Kupası'nda, 4'ü ise Şampiyonlar Ligi'nde geldi. 3 de asist yapan Talisca, 12 gol ve 5 asisti bulunan Negredo'nun ardından Beşiktaş'ın skora en fazla katkı yapan futbolcusu durumunda.

#Brezilya
#Talisca
#​Beşiktaş
6 yıl önce