|

Talisca'ya isim önerisi

Beşiktaş forması giyen Talisca'nın A Milli Takım'a alınması yönündeki tartışmaya Mehmet Demirkol da katıldı. Ünlü yorumcu, Brezilyalı futbolcunun ay-yıldızlı takıma alınması durumunda oluşabilecek sıkıntılardan bahsederken, Fuat Akdağ ise Talisca'ya isim önerisinde bulundu.

Yeni Şafak
12:24 - 14/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:47 - 14/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol.
Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol.

Mehmet Demirkol, gazeteci Levent Tüzemen'in Talisca'nın Türk Milli Takımı'na alınması yönündeki çağrısıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Demirkol, yabancı sınırından şikayet ederken Milli Takım'a Türk futbolcunun giremez hale gelebileceğini söyledi.

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un açıklamaları şöyle;

"Fernandao 'beni de oynatın' der"
  • "Özel bir kanunla Talisca’yı Türk yaptın, milli takımda oynattın. Yarın başka birisi gelir, mesela Fernandao, 'beni de oynatın' der. Yabancı sınırlamasından şikayet ederken, milli takıma Türk futbolcu giremez hale gelir. Bir kişi gerçekten Türk olmak istiyorsa, başımın üstünde yeri var. Talisca, Türkiye’de yaşamak istiyor mu? Öncelik budur. Dışarıda vatandaşlık önce, sporculuk sonradır. Bizde tam tersi."
"Giuliano'nun lobi gücü olabilir"
  • "Gol atınca Talisca’yı daha çok beğeniyorum, oyun devam ederken Giuliano’yu beğeniyorum. Giuliano’nun lobi gücü olabilir, bilmiyorum. Mesela Alex milli takıma giremedi."
İsim önerisi

Mehmet Demrikol: Talisca'yı Milli Takım'a aldın ne koydun adını?

#Anderson Talisca
#Milli Takım
6 yıl önce