|

Tek yıldız Trabzonspor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, tek aday olarak girdiği olağanüstü seçimli genel kurulda yaptığı açıklamada, “Hiçbir futbolcu, hiçbir yönetici, bu camianın hiçbir bireyi kulübün üzerinde olamaz. Tek yıldız Trabzonspor’dur” diye konuştu.

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 3/12/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:06 - 3/12/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu
​Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, tek aday olarak girdiği olağanüstü seçimli genel kurulda yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Takımın genel durumu hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Ağaoğlu, “Bakıyorsunuz 15-20 yaş grubundaki taraftarlarımız, bir oyuncuyu veya birkaç futbolcuyu yıldız yapıp, onların arkasından gitmeye başlıyor. Burada tek bir yıldız var, o da Trabzonspor. Hiçbir futbolcu, hiçbir başkan, hiçbir yönetici ve bu camianın hiçbir bireyi, Trabzonspor’un üzerinde olamaz. Bu takım omuzlarda, bizim de onun altında olmamız lazım. Artık o yıldız, pahalı futbolcu transfer dönemi bitmiştir” diye konuştu.

ÜST ÜSTE 10 MAÇ KAZANMALIYIZ

Trabzonspor gibi bir takımın üst üste iki maç kazanmasının abartılmaması gerektiğini kaydeden Ağaoğlu, “Trabzonspor’un üst üste 5-6-10 maç kazanması lazım. Oraya doğru gidiyoruz. Maçtan ziyade arkadaşlık, takımın sahiplenilmesi ve mücadeleye bakılmalı. Salı günü annesi vefat eden, cuma günü ısrarla ‘geleceğim’ diyerek kadroya dahil olan genç bir oyuncumuzun 75’te oyuna girip 82’de gol atması ve arkadaşlarıyla paylaşması bana kalırsa en fazla üzerinde durmamız gereken konu. Takımda bir şeyler değişti. Tamir edilmesi gereken şeyler vardı. Onlar yoluna girmeye başladı” ifadelerini kullandı.

#Ahmet Ağaoğlu
#​Trabzonspor
5 yıl önce