|

Telegraph: Skrtel Fenerbahçe'de

Bruno Alves ve Kadlec ile yollarını ayıran ve stoper transferi için çalışmalarını yürüten Fenerbahçe, yıldız bir ismi kadrosuna katmak üzere. İngiliz basınında yer alan habere göre sarı lacivertliler Liverpool'un 31 yaşındaki Slovak savunma oyuncusu Skrtel ile anlaşmaya vardı.

Yeni Şafak
01:23 - 16/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:15 - 16/06/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Martin Skrtel, Slovakya Milli Takımı'yla Fransa'da bulunuyor.
Martin Skrtel, Slovakya Milli Takımı'yla Fransa'da bulunuyor.

Simon Kjaer'in yanına iyi bir stoper arayan Fenerbahçe, Martin Skrtel için kulübü Liverpool ile anlaşmaya vardı. İngiliz basınından Telegraph'ın haberine göre sarı lacivertliler bu transfer için 5 milyon sterlin ödeyecek.



Bruno Alves, Michal Kadlec ve Abdoulaye Ba'nın takımdan ayrılmasının ardından stoper arayışına hız veren Fenerbahçe için sevindirici haber İngiliz basınından geldi. The Telegraph'ın haberine göre; Fenerbahçe, Liverpool'un Slovak stoperi Martin Skrtel'in transferini büyük ölçüde bitirdi. Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibi ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamasına karşın Jürgen Klopp'un kadroda düşünmediği Skrtel'in Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği aktarıldı.



Martin Skrtel, geçen sezon Liverpool formasıyla 22 Premier Lig maçına çıkmıştı. 1.885 dakika sahada kalan 31 yaşındaki futbolcu, Euro 2016'da Slovakya Milli Takımı ile boy gösteriyor.,









#Martin Skrtel
#Fenerbahçe
#Liverpool
8 yıl önce