|

Terim skandalı savundu

Alaçatı'da restoran kavgasına karışan ve büyük tepki toplayan Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim kendini savundu: Terim ailesinin babası benim. Edepsiz bir teklif aldım. Ben de buna icabet ettim. Gereğini yaptım. Yine olsa yaparım.

Yeni Şafak
04:00 - 20/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 08:49 - 20/07/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Terim skandalı savundu
Terim skandalı savundu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde damatlarıyla birlikte Çeşme'de bir restoranda karıştığı skandal kavganın ardından açıklamalarda bulundu. Terim, “Benim değerlerimi iyi biliyorsunuz. Benim için ülkem, bayrağım, Galatasaray ve ailem önemli değerlerdir. Bunlara laf söyletmeyeceğimi iyi bilirsiniz. Ben bu olayı bir babanın aileye sahip çıkması olarak görüyorum. Terim ailesinin babası da benim. Bir baba ailesini ne pahasına olursa olsun korur. Damadımın ablasına hakaret, taciz ve tehdit var. Bir kadına hem de. Benim bunlardan haberim yok. Bir kaç aydır devam ediyormuş. Akşam yemeğinde böyle bir konu geçince, 'Ben tanıyorum ararım şimdi dedim.' Tanıdığımı sandığım bu zatı aradım. Sonuçta ahlaksız bir teklif aldım ve bu ahlaksız davete de icabet ettim. Yapılması gerekeni yaptım ve oradan ayrıldım. Bir iki yıl önce babasını kaybetmiş ve ölürken bana emanet edilmiş bir kadından, damadımın ablasından bahsediyorsunuz. Siz olsanız ne yapardınız? Ailesini ve sevdiklerini korumak isteyen birinin refleksi olarak algılanmasını istiyorum” dedi.

BURNUM KIRILMADI AMA İSTEYENLER VARDIR

Yaşanan olayın Türkiye Futbol Federasyonu ile bir ilgisi olmadığını belirten Terim, “Bir burun kırılması falan da söz konusu değil. Öyle bir şey olsa çıkar söylerim. Şer güçlerini biliyorum, onlar eminim çok istemişlerdir. Klasik bir söz vardır; bir daha olsa yine yaparım” ifadelerini kullandı. Mekan basmadığını, sorunu çözmeye gittiğini belirten Terim, “Tek gittim. Sadece iki evladım gelmek istedi. Bir de şoförüm vardı. Adımın böyle bir olayla anılmasından, böyle bir kişiyle anılmasından hiç memnun değilim. Ben ailem için her zaman, her şeyi yaparım, emin olun. Çoz üzgünüm. Telefonda bana kullanılan bir hitap var. O hitap karşısında bir şeyler yapmam gerekiyordu” dedi. Fatih Terim, üzgün olduğunu ifade etmesinin, özür dilemek şeklinde yorumlanabileceğinin belirtilmesi üzerine ise, “Nasıl algılanıyorsa o şekilde doğrudur” şeklinde konuştu.

#Fatih Terim
#Alaçatı
#Kavga
7 yıl önce