|

Terraneo'dan Avrupa seferi

Fenerbahçe Sportif direktörü Guillano Terraneo, Rolan ve Guarin için Bordeaux ve Inter kulüpleriyle masaya oturacağı iddia edildi.

Yeni Şafak
14:27 - 18/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:16 - 18/01/2016 Pazartesi
Diğer

Ara transfer döneminde eksiklerini gidermek ve kadrosunu güçlendirmek için alternatifler üzerinde duran Fenerbahçe yavaş yavaş sona yaklaşıyor.



Takvim'de yer alan habere göre; Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo'nun bu hafta içinde Diego Rolan için Bordeaux, Guarin için ise Inter kulüpleriyle son kez masaya oturacağı bildirildi. Fenerbahçe bu iki futbolcu için kulüpleriyle anlaşma sağlarsa ara transfer dönemini kapatacak.



Aksi halde transfer çalışmaları devam edecek. Görüşmelerde iki futbocunun da bonservisiyle birlikte satın alınması ya da kiralama seçeneklerinin masada olacağı, kiralama gerçekleşirse de satın alma opsiyonunun alınacağı ifade edildi.



Haziran'da yıldız yağmuru var

Fenerbahçe ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken asıl süper starların transferleri ise sezon sonunda gerçekleştirileceği iddia edild. Arjen Robben, Feghouli ve Lavezzi gibi isimler haziran ayında Fenerbahçe kadrosuna katılacakları öne sürüldü.



Arjen Robben'in bonservis problemi olsa da bu futbolcunun Bayern Münih'ten alacaklarına karşılık olarak bonservisini bedava alacağı ve Fenerbahçe ile Robin Van Persie'nin yaptığı sözleşmeye yakın bir kontrat imzalayacağı ifade ediliyor.






#arjen robben
#diego rolan
#terraneo
#lavezzi
#fenerbahçe
8 yıl önce