|

Tolga aslan oldu

G.Saray, Hertha Berlin'den transfer ettiği Tolga Ciğerci ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı takımın küçüklükten beri hayali olduğunu belirten Tolga, M.Gladbach formasıyla F.Bahçe'ye gol attığının hatırlatılması üzerine, "İnşallah F.Bahçe'ye öyle bir gol daha atarım" dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/08/2016 Salı
Güncelleme: 02:52 - 9/08/2016 Salı
Yeni Şafak

Galatasaray, Alman ekibi Hertha Berlin'den transfer ettiği Türk futbolcu Tolga Ciğerci ile sözleşme imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen ve Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu'nun da katıldığı törende 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, kendisini 3 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Tolga ise sarı-kırmızılı takıma transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, "Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Küçüklükten beri hayalim Galatasaray'da oynamaktı. İnşallah burada başarılı yıllar geçiririm" değerlendirmesinde bulundu.



FARKLI BİR STİLİM VAR


Tolga, "Melo'nun boşluğunu doldurabilir misin?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Hedefim burada göstereceğim iyi performansla takıma yardım etmek. İnşallah performansımı istediğim gibi sergilerim. Benim başka bir futbol stilim var, onu da burada göstermek istiyorum." Tolga, Mönchengladbach forması ile UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye gol atmasının hatırlatılması üzerine, "Fenerbahçe maçı geçti, inşallah yine Fenerbahçe'ye karşı oynarsam yine öyle güzel bir gol atarım" dedi. Tolga'nın sarı-kırmızılı takımda 27 numaralı formayı giyeceğini de açıkladı.



BONSERVİSLER DAHİL DEĞİL


Levent Nazifoğlu, Almanya'dan yüreği Galatasaray sevgisi ile çarpan çok önemli bir futbolcuyu transfer ettiklerini belirterek, "Birçok kulüp tarafından istenen bir futbolcu bizi tercih etti" diye konuştu. Nazifoğlu, Finansal Fair Play kotasını aştığı yönündeki iddiaların da gerçeği yansıtmadığının belirterek, "Bonservisler 65 milyonluk sınırlamanın içinde yoktur" ifadelerini kullandı.



Gündüz imza akşam idman


Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Tolga Ciğerci, akşam ise yeni takımıyla birlikte ilk idmanına çıktı. Oyuncunun hırslı tavırları dikkatleri çekti.



Dzemaili krizi


G.Saray'ın İsviçreli yıldızı Blerim Dzemaili'nin Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehnmet Özbek ile tartıştığı belirtti. Dzemaili 1 yıllık sözleşmesi olmasına karşın para alarak ayrılmayı istedi. Dzemaili ayrılmak için 1 milyon euro talep etti. Özbek ise görüşmeyi sonlandırdı.



Gol için ortaya servet döküldü


Galatasaray, son yıllarda forvet bölgesi için adeta servet ortaya döktü. Futbolda sonuca gitmek için Podolski, Pandev, Umut, Burak ve Drogba gibi transferleri için büyük fedakarlığa giren sarı-kırmzılı kulüp, bu bölgeye son transferi Eren Derdiyok oldu. Galatasaray, bu oyuncular için yaklaşık 61 milyon Euro'luk bir yükün altına girdi.





#Tolga Ciğerci
8 yıl önce