|

Tolga derbiye saklanacak

Galatasaray'da Bursaspor maçının ardından sakatlanan, maça çıkmaya devam etmesi durumunda 2-3 ay sahalardan uzak kalma riski olduğu belirtilen Tolga Ciğerci'nin 9. haftadaki F.Bahçe maçında sahada olması bekleniyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 04:21 - 7/10/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Tolga Ciğerci'den gelen haber sarı-kırmızılı camiada yüzleri güldürdü.
Tolga Ciğerci'den gelen haber sarı-kırmızılı camiada yüzleri güldürdü.

Galatasaray'da sezona fırtına gibi giren, sergilediği performansla takımının aldığı başarılı sonuçlarda başrolü oynayan isimler arasına adını yazdıran Tolga Ciğerci'den gelen haber sarı-kırmızılı camiada yüzleri güldürdü. Sağ ayak başparmağının bir ekleminde kapsül zedelenmesine bağlı cerrahi operasyon geçiren ve Almanya'ya tedavi olmaya giden 25 yaşındaki oyuncunun forma giymeye devam etmesi halinde sakatlığının 3-4 ay sürebileceği ortaya çıkmıştı. Galatasaray Sağlık Heyeti'nin dinlendirmeye aldığı gurbetçi oyuncunun tedaviye oluamlu yanıt verdiği kaydedildi. Ağrıları azalan Tolga Ciğerci'nn haftaya idmanlara başlamasının beklendiği de kaydedildi. Tolga Ciğerci'nin teknik direktör Igor Tudor'un görev vermesi halinde 9. haftada yapılacak Fenerbahçe derbisinde sahada olabileceği öğrenildi.

İLK 3 MAÇTA 4 GOL BULDU

Sarı-kırmızılı takıma geçen sezon başında Almanya'nın Hertha Berlin takımından transfer olan Tolga, o sezon 25 resmi maça çıkarken ne gol atabildi ne de asist yapabildi. 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon ise sergilediği performansla herkesin takdirini kazandı. Sezona hızlı bir giriş yapan Tolga, ilk 3 haftada karşılaştıkları Kayserispor ve Osmanlıspor'a 1'er, Sivasspor'a ise 2 gol atarken son olarak sahada yer aldığı Bursaspor maçında da ağları havalandırırken aynı zamanda takımına galibiyeti getiren isim olmuştu.


G.Saray Fransa'da manşetlerde

Yeni sezona yaptığı başlangıçla dikkat çeken G.Saray, Fransız basınında manşetlere taşındı. Ülkenin önde gelen spor dergilerinden L'Equipe, Fransız kökenli transferleriyle ses getiren sarı-kırmızılıları bu ayki manşetine taşıdı. 'Süper Kaynama' başlığıyla verilen kapakta, Feghouli'nin Bursa'ya attığı gol sonrası yaşadığı sevincin fotoğrafına yer verildi. Gazetede, Futbol Direktörü Cenk Ergün, Younes Belhanda, Bafetimbi Gomis röportajlarına da yer verildi.

#Galatasaray
#Tolga Ciğerci
7 yıl önce