|

Tolgay Arslan: Elia bana faul yaptığını söyledi

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Tolgay Arslan, Başakşehir maçında yedikleri golden önce kendisine yapılan hareketin faul olup olmadığı konusundaki soruya çarpıcı bir cevap verdi. Arslan, "Yediğimiz golden önce ayağıma bastılar. Zaten golden sonra Elia gelip 'faul yaptım' dedi. Bunu hakeme de söyledim. Hakem de 2. yarıda 'Haklısın' dedi bana. Şanssızlık" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
21:27 - 18/03/2018 Pazar
Güncelleme: 21:44 - 18/03/2018 Pazar
Yeni Şafak
Tolgay Arslan.
Tolgay Arslan.

Beşiktaş'ın son dönemlerdeki etkili oyuncularından Tolgay Arslan, Başakşehir maçında kaybettikleri 3 puan hakkında açıklamalarda bulundu.

Tolgay Arslan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;
  • "Ben pozisyonun içinde göremedim ama Elia ayağıma basmıştı. Golden sonra Elia kendisi de dedi faul yaptım diye. Bunu hakeme de söyledim. İkinci yarıda haklısın dedi bana. Şanssızlık o pozisyon, net ayağıma bastı dengemi bozdu. Ama çok kötü oynadık. O pozisyondan dolayı gol geldi diyoruz ama kötüydük. İyi oynamadık bugün. Şampiyon olmak istiyoruz bu sene, bu maç çok önemliydi ama takım olarak kötü performans sergiledik. Son haftalarda herkes %100'le oynamalı ve odaklanmalı. Bunu beraber başarırız. İnşallah önümüzdeki tüm maçları kazanırız."
#Tolgay Arslan
#Beşiktaş
#Elia
6 yıl önce