|

TPFD'den Erman Kılıç açıklaması

Bazı taraftarlardan ölüm tehdidi aldığı için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'den yardım isteyen Antalyasporlu futbolcu Erman Kılıç'a Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) sahip çıktı.

Yeni Şafak
17:28 - 4/03/2016 Cuma
Güncelleme: 15:40 - 4/03/2016 Cuma
IHA

Sabah saatlerinde basına yansıyan haberde Antalyaspor'da kadro dışı bırakılan Erman Kılıç'ın taraftarlar tarafından tehdit edildiği ve şehri terketmesi istendiği belirtilmişti.



Bu gelişmenin üzerine TPFD'den Erman Kılıç'ın durumuyla ilgili yapılan açıklamada, "Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği olarak, bir dönem Milli Takım'a da hizmet eden ve şu an Antalyaspor'da forma giyen Erman Kılıç'ın kulübüyle yaşadığı sıkıntıyı yakınen takip etmekteyiz. Konunun taraftar tehditlerine kadar gelmiş olmasını Türk Futbolu adına büyük üzüntüyle karşılıyoruz. Dernek olarak, Erman'a gerekli her tür hukuki ve psikolojik destek sağlanmış olup, kendisi ve Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ile iletişim halindeyiz. Bundan sonraki sürecin de yakın takipçisi olarak konunun en kısa sürede çözüme kavuşacağına inanıyoruz" denildi.





#tpfd
#erman kılıç
#tehdit
8 yıl önce