|

Trabzon’da hedef 3 puan

Ligde bugün deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak bordo-mavililer, deplasmandaki galibiyet hasretini bitirmek istiyor.

Yeni Şafak
04:00 - 17/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:10 - 17/09/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman
Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman

Süper Lig’de bugün deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçı da kazanarak zirveyi takibini sürdürmek istiyor. Ligde ilk 4 haftada 2 galibiyet, 1’er beraberlik ve mağlubiyet alan, topladığı 7 puanla zirve takibini sürdüren Trabzonspor, son iki maçtaki çıkışını Alanyaspor karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.

Son olarak sahasında Galatasaray karşısında aldığı galibiyetle moral bulan bordo-mavililer, Alanyaspor karşısından da 3 puanla ayrılarak zirve yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Teknik direktör Ünal Karaman’ın, son oynanan Galatasaray maçının 11’ini büyük oranda koruyacağı öğrenildi. Karaman’ın sadece savunma hattında değişiklik yaparak, hafta içerisinde gerçekleştirilen antrenmanlarda hafif sakatlığı nedeniyle takımla çalışamayan Hosseini’nin yerine stoperde Toure’ye görev vermesi bekleniyor.

Ayrıca yine hafif sakatlığı nedeniyle takımla çalışmalara katılamayan Onazi’nin de kendini iyi hissettiğini belirttiği, yapılacak son kontrollerin ardından Nijeryalı oyuncunun Alanyaspor maçında ilk 11’deki yerini alabileceği kaydedildi.

126 GÜNDÜR KAZANAMIYOR

Alanya maçı, bordo-mavililer açısından sıradan bir 3 puan mücadelesinin ötesinde bambaşka bir anlam daha taşıyor. Trabzonspor, bu sezon deplasmanda oynadığı iki maçta İstanbul’da Başakşehir’e 2-0 mağlup olurken, Ankara’da ise Ankaragücü karşısında 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrıldı.

İki maçta sadece 1 puan alan Trabzonspor, Karaman yönetiminde deplasmanda galibiyet hasretine son vermek istiyor. Trabzonspor, en son dış saha galibiyetini geçen sezonun 33. haftasında Bursaspor’u 3-1 yenerek elde etti. 13 Mayıs’ta oynanan karşılaşmanın ardından bordo-mavililer, 126 gün sonra dış sahada galibiyet hasretine son vermek için mücadele edecek.

Burak Yılmaz kadroda yok

Trabzonspor, ligde bugün yapacağı Alanyaspor maçı için dün kente giderken maç kafilesinde geçtiğimiz günlerde yönetimle arasında tatsızlıklar yaşanan Burak Yılmaz, sakat olduğu için kafilede yer almadı. Bordo-mavililerin 21 kişilik maç kadrosunda yine sakatlıkları bulunan Mejad Hosseini, Kamil Ahmet Çörekçi, Abdulkadir Parmak da kendilerine yer bulamadı.

#Alanyaspor
#Trabzonspor
#Mejad Hosseini
#Kamil Ahmet Çörekçi
#Abdulkadir Parmak
#Burak Yılmaz
6 yıl önce