|

Trabzonspor'da Fabian Castillo bilmecesi

Trabzonspor'un Kolombiyalı yıldızı Fabian Castillo, ülkesinde bir radyo kanalına verdiği röportajda bordo mavililerden ayrılabileceğinin sinyallerini verdi. Yıldız futbolcu kendisiyle ilgilenen kulübü fe bu röportajında açıkladı.

Yeni Şafak
13:39 - 23/01/2018 Salı
Güncelleme: 13:53 - 23/01/2018 Salı
Yeni Şafak
Trabzonspor'un Kolombiyalı futbolcusu Castillo yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü istenen performansı gösteremedi.
Trabzonspor'un Kolombiyalı futbolcusu Castillo yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü istenen performansı gösteremedi.

Trabzonspor'un Kolombiyalı futbolcusu Fabian Castillo, ülkesi basınında transferine yönelik ilginç mesajlar verdi. Yıldız isim sakatlığıyla ilgili bilgi verirken kendisini isteyen takımı da ilk kez açıkladı.

İşte Fabian Castillo'nun
El Alargue Caracol isimli radyo programına yaptığı açıklamalar;

  • “Son altı ay benim için hiç iyi geçmedi. Menisküs sakatlığı yaşadım. Bu yüzden iki ay sahalardan uzak kaldım. Takımda teknik adam değişikliği oldu ve ben fazla forma şansı bulamadım. Atletico Nacional’in ilgisinden haberdarım. Beni istiyorlar. Transfer konusuna menajerlerim bakıyor. Nacional şu an Kolombiya’daki en iyi takım. Düzenli bir şekilde forma giymek istiyorum. Her futbolcu daha fazla oynamak ister. Kendimi önemli hissedeceğim takıma gitmek istiyorum."



#Trabzonspor
#Fabian Castillo
6 yıl önce