|

Triatlonda yeni dönem

Türkiye Triatlon federasyonu başkanlığını kazanan İsa Tamer Çelik, ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önemli projelere imza atmaya hazırlanıyorlar.

Yeni Şafak
19:36 - 12/01/2017 الخميس
Güncelleme: 19:44 - 12/01/2017 الخميس
Yeni Şafak

Türkiye Triatlon Federasyonu yetkilileri İstanbul'da Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Belediyenin yetkilileri ile Temmuz ayında Beylikdüzü'nde yapılacak yarışma ve Triatlon ile ilgili konuları görüşmek üzere bir araya geldi.



Bu konuda Türkiye Triatlon Federasyonu Onursal Başkanı ve Dış İlişkiler Kurulu Sorumlusu Halil Kılıçoğlu yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Onursal Başkan Kılıçoğlu, Avrupa Kupası 29-30 Temmuz 2017 tarihinde Beylikdüzü sahilinde yapılacaktır. Beylikdüzü Belediyesi Spor çalışmalarını temsilen Fatma Hoşgöz ile sık sık bir araya gelerek şimdiden hazırlıklara başladıklarını ifade eden Kılıçoğlu, Triatlon ailesine layık olmaya çalışıyoruz dedi.



Türkiye Triatlon Federasyonu Onursal Başkanı Halil Kılıçoğlu “ Triatlon sporu ile ilgili yapılacak yarışma ve organizasyonların kusursuz ve Triatlon başarısını daha yukarılara taşımasını hedefliyoruz. İstanbul Beylikdüzü'nde yapılacak olan yarış şüphesiz Federasyonumuz için büyük önem taşımaktadır. Çok iyi bir yarışma ve organizasyon olacağından en ufak bir şüphem yok. Ülkemizde yapılan ve uluslararası nitelik taşıyan yarışmaların sayısını arttırmak Federasyonumuzun öncelikli hedefleri arasındadır” dedi.



Türkiye Triatlon Federasyonu Onursal Başkanı Halil Kılıçoğlu,, konuşmasının son bölümünde ise hedeflerinin, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na en az bir ya da iki sporcu göndermek olduğunu söyledi.



#Türkiye
#Triatlon
#Türkiye Triatlon Federasyonu
#İsa Tamer Çelik
٪d سنوات قبل