|

Tugay Kerimoğlu Gomis'i eleştirdi

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Tugay Kerimoğlu, sarı-kırmızılı takımda son dönemde yaşanan Gomis kriziyle ilgili açıklamalar yaptı. Kerimoğlu, kulübün ekonomik olarak zor durumda olmasına rağmen zam talebinde bulunan Bafetimbi Gomis'e tepki gösterdi.

Yeni Şafak
11:39 - 18/08/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:49 - 18/08/2018 Cumartesi
Tugay Kerimoğlu
Tugay Kerimoğlu

Galatasaray'ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu, sarı-kırmızılı takımda son dönemlerde gündem olan Bafetimbi Gomis tartışmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

beIN Sports'ta konuşan Kerimoğlu, Gomis'in kulübün ekonomik şartlarını göz önünde bulundurarak davranması gerektiğini söyledi ve şunları kaydetti:

  • Galatasaray ruhunu herhalde birileri anlatmamış olacak ki Gomis'e, buranın İngiltere olduğunu sanıyor herhalde ve olayı o mantalitede çözmeye çalışıyor. Bakın ben Galatasaray'a tam 14 sene hizmet ettim. Ve tesislerden içeri girdiğinizde şu yazar. Buraya sizi getiren yeteneğiniz değildir, karakterinizdir. Bazı şeyler karakterle ölçülür bizim ülkemizde. Ekonomik yönleri tabii ki olacaktır, haklarıdır bu tabii ki ama sizin de bir şekilde yardımcı olmanız lazım. O ruhu iyi taşımanız lazım. Evet hizmet ettin, hepimiz saygı duyduk. Hepimiz bunları ödülü olarak sana övgü dolu sözler söyledik ama bugüne gelindiğinde size bunlar açıklanıyorsa, duruşunu değiştirmeniz lazım, yardımcı olmanız lazım.
#Galatasaray
#Tugay Kerimoğlu
#Bafetimbi Gomis
6 yıl önce
default-profile-img