|

Türkiye'de mutluyum

Transfer döneminin gözdesi Beşiktaş’ın Hırvat stoperi Domagoj Vida, takımda kalmak istediğini belirterek, “Ailem Türkiye’de çok mutlu. Burada her şey istediğimiz gibi gidiyor. O nedenle Beşiktaş’ta kalmak istiyorum” dedi. Vida’ya en yüksek resmi teklifi ise 12 milyon Euro ile İspanyol kulübü Sevilla yaptı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/08/2018 Cumartesi
Güncelleme: 04:44 - 11/08/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş’ın Hırvat stoperi Domagoj Vida
Beşiktaş’ın Hırvat stoperi Domagoj Vida

Beşiktaş’ta transfer gündemini en çok meşgul eden oyuncu durumundaki Domagoj Vida, takımdan ayrılmak istemediğini söyledi. Dünya Kupası’nda Hırvatistan Milli Takımı ile birlikte iyi bir performans ortaya koyan ve finale kadar yükselen tecrübeli oyuncu için Avrupa’nın bir çok takımından teklif geldiği iddia ediliyordu.

Alınan bilgiye göre Domagoj Vida için Beşiktaş’a şuana kadar tek resmi teklif, İspanya’nın Sevilla kulübünden geldi. 29 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek isteyen Sevilla yöneticileri, siyah-beyazlı kulübe, Vida için 12 milyon Euro bonservis ücreti önerdi. Bu rakamı az bulan Beşiktaş yönetimi ise teklifi geri çevirdi. İngiltere Premier Lig ekiplerinin de gündemine giren başarılı stoper, Ada’da transfer sezonun kapanması nedeniyle bu defteri de katmış oldu. Beşiktaş’ın önceki gün Vodafone Park’ta Avusturya’nın LASK Linz takımı ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını tribünden izleyen Hırvat stoper, çocuğuyla birlikte mutlu pozlar verdi.

YÖNETİMİN BEKLENTİSİ DAHA YÜKSEK

Beşiktaş’a geçtiğimiz sezonun devre arasında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’den bonservissiz olarak transfer olan Domagoj Vida, ilk haftalarda yedek kalsa da daha sonra teknik direktör Şenol Güneş’in gözüne girmiş ve formayı kapmıştı. Dünya Kupası’ndaki performansıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çeken 29 yaşındaki stoper, Beşiktaş’ta mutlu olduğunu söyledi.

Ailesinin burada yaşamak istediğini belirten deneyimli stoper, “Geldiğimden beri siyah-beyazlı taraftarlar bana destek verdi. Onların önünde oynamaktan dolayı çok mutluyum. Ailem de İstanbul’u seviyor. Türkiye’de yaşamaya devam etmek istiyorum” dedi. Beşiktaş yönetimi ise, beklediği seviyede tekliflerin gelmemesi nedeniyle Vida’nın kalmasını destekliyor. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde final hedefleyen siyah-beyazlılar, Pepe-Vida ikilisiyle büyük hedefine ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

Öte yandan Premier Lig’e transfer ihtimali kalmayan deneyimli stoper için, İspanya ya da Fransa Ligi’nden yönetimin istediği seviyede teklifler gelirse taraflar yeniden masaya oturabilir.

#Beşiktaş
#Domagoj Vida
#Türkiye
6 yıl önce