|

Ümit Özat Ahmet Çalık'ı kadrosunda istiyor

Gençlerbirliği Kulübü'nün teknik direktör Ümit Özat'ın raporu doğrultusunda eski futbolcusu Ahmet Çalık'ı kiralamak için harekete geçtiği belirtildi.

Yeni Şafak
11:04 - 20/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:05 - 20/12/2017 Çarşamba
Diğer
Gençlerbirliği'nde ikinci kez göreve getirilen Ümit Özat, bu sezon ligde kırmızı-siyahlı takımın başında çıktığı  7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.
Gençlerbirliği'nde ikinci kez göreve getirilen Ümit Özat, bu sezon ligde kırmızı-siyahlı takımın başında çıktığı 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Gençlerbirliği, devre arası transfer çalışmaları kapsamında Galatasaray forması giyen eski futbolcusu Ahmet Çalık'ı kiralamak için harekete geçti.

Fanatik'te yer alan haberde Ümit Özat’ın, kadrosunda görmek istediği genç oyuncu için birkaç güne kadar girişimlere başlanacağı ifade edildi.

  • 23 yaşındaki Ahmet Çalık geçen sezonun devre arasında 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olmuştu. Gençlerbirliği'nde oynadığı dönemde kaptanlık da yapan başarılı savunmacı, sarı-kırmızılı takımda forma şansı bulamakta zorluk çekiyor.

#Ümit Özat
#Gençlerbirliği
#Ahmet Çalık
6 yıl önce