|

Ümit Özat'tan açıklama

Aziz Yıldırım'ın, Ali Koç'a, söylediği 'Ümit Özat kırmızı kart görüp sizin locanıza geldiğinde siz bir futbolcu hakkında kötü söz söylediniz. Ümit de tepki gösterince siz Ümit'i locanızdan attırdınız mı?' sözleriyle gündeme gelen Ümit Özat'tan açıklama geldi.

Yeni Şafak
20:16 - 2/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 20:27 - 2/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Ümit Özat
Ümit Özat

Genel Kurulu'nun ilk gününde Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un konuşmaları sırasında ismi geçen Ümit Özat kendisine ait Instagram hesabından bir açıklama yayınlandı.

  • Kongre sırasında ismim geçti. Benim hakkımda telefonla bağlanacak denldi. Ancak böyle bir şeye ne gerek vardı, ne de gerek kaldı. Sayın Ali Koç'un anlattığı olaylar azıyla, fazlasıyla yaşanmıştır. Bu zaten yıllardır bilinen bir olaydı. Ben Fenerbahçe kaptanıydım ve o zaman bir arkadaşımı savunmak için yapmam gerekeni yapmışımdır. Ancak acı olan Ali Koç'un bu kulübün efsanelerini sayarken para için bu kulübü bırakıp gidenleri, efsane ve kulübün temel taşlarından göstermesi üzücüdür. Fenerbahçe'nin iyiliği için ne gerekiyorsa o olsun.
Ne olmuştu?
Aziz Yıldırım, Ali Koç'a, "Sayın Ali Koç, Ümit Özat kırmızı kart görüp sizin locanıza geldiğinde siz bir futbolcu hakkında kötü söz söylediniz. Ümit de tepki gösterince siz Ümit'i locanızdan attırdınız mı? dedikten sonra Ali Koç ise, Ben locamda maç seyrediyordum. Ümit Özat'ın içeride olduğunu bilmiyorum. Bir pozisyon oldu. Allah belanı versin tarzında gayri ihtiyatı tarzında bir tepki gösterdi. Kaptan geldi. Ya sen ne yaparsın diye tepki gösterince, Murat Özaydınlı araya girdi ve locadan çıkardı." yanıtını verdi.

#Ümit Özat
#Ali Koç
#Aziz Yıldırım
6 yıl önce