|

Ümit Özat'tan büyük fedakarlık

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, teknik direktör Ümit Özat'ın, maaş almamasına karşın cebinden futbolculara para harcadığını söyledi.

Yeni Şafak
17:01 - 10/03/2016 الخميس
Güncelleme: 15:10 - 10/03/2016 الخميس
AA

Spor Toto Süper Lig 25. hafta açılış maçında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak Mersin İdmanyurdu, müsabakanın hazırlıklarını tamamlayarak Trabzon'a hareket etti.



Kırmızı-lacivertliler teknik direktör Ümit Özat yönetiminde sabah saatlerinde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde bir araya geldi.



Kısa bir toplantının ardından kara yoluyla Adana'ya hareket eden Mersin ekibi, oradan da hava yoluyla Trabzon'a geçecek.



Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan, Trabzon'a hareket etmeden önce yaptığı açıklamada, takımın durumunun iyi olduğunu söyledi.






'Bizden maaş almıyor, cebinden futbolculara harcıyor'

Futbolcuların özveriyle çalıştıklarını belirten Çalışkan, "Para versek de vermesek de oyuncular kendi aralarında ant içmişler. 'Bu kulübü ayakta tutacağız ligde kalacağız' diyorlar. Biz arasak, Ümit hoca gibi birini zor bulurduk. Ne mutlu ki böyle bir hocayla çalışıyoruz. Geçen gün oyuncuların her birine ayakkabı almış. Bizden maaş, para almıyor bir de cebinden para harcıyor. İşte bize böyle bir hoca lazım. Hocama teşekkür ediyorum" dedi.



Çalışkan, Trabzon'dan puan veya puanlarla döneceklerine inandığını vurgulayarak, "Yönetim olarak da kenetlendik. Emin olun biz bu ligde kalacağız. Oyuncularımın inançlı oluşuna inanıyorum. O kadar inançlılar ki biz birlik beraberlik içinde ligde kalacağız" ifadelerini kullandı.









#ümit özat
#teknik direktör
#Hüseyin Çalışkan
٪d سنوات قبل