|

Vagner Love kalıyor

Yeni sezonda forvet hattıyla ilgili planlarını yönetime rapor olarak sunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Brezilyalı golcü Vagner Love’un takımda kalmasını istedi. Tecrübeli golcünün geniş kadro adına bir avantaj olduğunu belirten Güneş, “Bu sezon daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/07/2018 Perşembe
Güncelleme: 03:12 - 5/07/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Brezilyalı golcü Vagner Love’un takımda kalabileceğini ifade etti
Brezilyalı golcü Vagner Love’un takımda kalabileceğini ifade etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon planlaması kapsamında forvet hattına yönelik raporunu yönetime sundu. Negredo’yu kadroda düşünmediği için yeni bir golcü talep eden deneyimli teknik adam, Brezilyalı golcü Vagner Love’un ise takımda kalabileceğini ifade etti. Love’un, geniş kadro için gerekli bir oyuncu olduğunu düşüenen Güneş, “Çok iyi bir golcü. Geçen sezon doku uyuşmadı. Ama kalitesini biliyoruz. Yedek kulübesine de oyuncu lazım. Bu sezon daha iyi olacağını düşünüyorum. Bizimle kalabilir” şeklinde rapor verdi. Geçen sezonun devre arasında Aytemiz Alanyaspor’dan transfer edilen Breizlyalı golcü, beklentileri karşılayamamış ve siyah-beyazlı taraftarların eleştirilerine maruz kalmıştı. Kamptaki hırsıyla dikkat çeken tecrübeli golcünün, Beşiktaş’la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Mustafa Pektemek için karar zamanı

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde çalışmalarını Slovakya’da sürdüren Beşiktaş’ta motivasyon üst seviyede. Dünya Kupası’nda boy gösteren oyuncularının dışında yeni sezon hazırlıklarına tam kadro olarak devam eden siyah-beyazlılarda, teknik direktör Şenol Güneş’in oyuncularıyla tek tek ilgilenmesi ve motive etmesi dikkat çekiyor. Kampın öne çıkan isimleri sakatlıktan kurtulan ve hırsı ile dikkat çeken Caner Erkin ile teknik direktör Şenol Güneş’in gözüne girmek için gayretle çalışan Mustafa Pektemek olarak öne çıkıyor. Golcü arayışlarına devam eden siyah-beyazlılarda, Çaykur Rizespor’un Mustafa Pektemek’e talip olduğu ancak yıllık ücretinin sadece bir kısmını ödemek istediği ifade edildi. Taraflar arasında görüşmeler sürüyor.

Negredo 3 yıllık sözleşme istedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yeni sezonda kadroda düşünmediği ve Slovakya kampına götürmediği Alvaro Negredo, her an kulüpten ayrılabilir. İspanyol kulüplerinin yanı sıra Yunanistan temsilcisi Olimpiyakos’un da talip olduğu Negredo’nun yıllık ücreti transfer sürecini uzatıyor. Beşiktaş’tan 4.3 milyon Euro yıllık ücret alan İspanyol golcüye, Olimpiyakos, 2.5 milyon Euro teklif etti. Aradaki farkı Beşiktaş’tan talep eden Negredo, bu parayı almamak için Yunan ekibine 3 yıllık sözleşeme şartı koştu. Tarafların kısa süre içerisinde yeniden masaya oturması bekleniyor.


Kartal’ın gözü Hırvatistan’da

Transfer konusunda mali yapıyı sarsmadan hareket etmek isteyen Beşiktaş yönetimi, Dünya Kupası’nı beklemeye başladı. Çeyrek finale yükselen Hırvatistan’ın vazgeçilmez ismi olan Vida’ya, özellikle Premier Lig’den tekliflerin gelmesi ile siyah-beyazlı ekip tüm stratejisini bu transfere bağladı. Eğer Hırvatistan yarı finale yükselirse, Vida için tekliflerin yükselmesi bekleniyor. Şu anda en ciddi teklif Everton’dan geldi. Vida için Klassen artı 10 milyon Euro öneren Maviler, henüz Beşiktaş yönetiminden cevap alamadı. Everton’ın teklifini Klassen artı 15 milyon Euro’ya çıkarmasını bekleyen Beşiktaş, bu transferin gerçekleşmesi durumunda Liverpool’dan Sturridge ve Lyon’dan Rafael transferlerini bitirmek için harekete geçecek.

GUTİ: “Evime geri geliyorum” dedi

Beşiktaş’ta yeni yardımcı antrenör Guti oldu. İspanyol teknik adam, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla siyah-beyazlı ekibe geleceğini duyurdu. Guti’nin yaptığı açıklamada, “Birkaç gün içinde evim Beşiktaş’ta yardımcı antrenörlüğe başlayacağım. Bana olan sevgileri ve güvenleri için minnettarım, sıkı çalışarak geri ödeyeceğim. Uzun yıllar antrenör ve oyuncu olarak görev aldığım ve çok keyif aldığım Real Madrid’e teşekkürler” ifadeleri yer aldı.

#Beşiktaş
#Vagner Love
#Vida
6 yıl önce