|

Van Persie gidiyor, Sow geliyor

Fenerbahçe'de gerek gösterdiği performans gerekse de Vitor Pereira ile yaşadığı sıkıntılar sebebiyle kaçan şampiyonluğun sorumluluarından biri olarak görülen Van Persie'nin ayrılmaya hazırlandığı ortaya çıktı. İtalyan devi Lazio, Hollandalı golcüyle yakından ilgileniyor.

Yeni Şafak
11:14 - 3/06/2016 Cuma
Güncelleme: 11:40 - 3/06/2016 Cuma
Diğer
Van Persie - Pereira gerginliği haftalar boyunca Fenerbahçe'yi etkilemişti.
Van Persie - Pereira gerginliği haftalar boyunca Fenerbahçe'yi etkilemişti.

Sezon başında Manchester United'dan 6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Robin van Persie, sezon boyunca eleştiri oklarının hedefi halindeydi. Yıldız isimden beklediği katkıyı alamayan sarı lacivertli ekip, oyuncunun ayrılışına sıcak bakıyor zira Van Persie'ye bir talip çıktı.



Goal.com'un aktardığı haberde, Ünlü İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri'ye göre teknik direktörlüğe Cesare Prandelli'yi getirmeyi planlayan Lazio, Van Persie transferinde sona yaklaştı. Başkan Claudio Lotito'nun mayıs başından bu yana bu transfer için mesai harcadığı ve Van Persie'yi, takımdan ayrılacak olan Miroslav Klose'nin yerine düşündüğü belirtiliyor.



Palmeri, bu transfer pazarlığında üç tarafın da olumlu olduğunu ve transferin önünde bir engel bulunmadığını ifade etti.



Bu sezon 48 maçta forma giyen 32 yaşındaki forvet 22 gol kaydetti.







Van Persie yerine Moussa Sow!

Bu haberi duyuran Tancredi Palmeri daha sonra flaş bir habere daha imza attı ve sezon başında 17 milyon Euro'ya Al Ahli'ye transfer olan Moussa Sow'un Fenerbahçe ile prensipte anlaştığını ve transferin resmileşmesi için Van Persie'nin Lazio'ya transfer olmasının beklendiğini belirtti.











#Fenerbahçe
#Robin van Persie
#Lazio
8 yıl önce