|

Volkan'ın yerine Fransız eldiven

Fenerbahçe, Volkan Demirel’in geçirdiği ameliyat nedeniyle yeni sezon öncesi kaleye takviye yapmayı planlıyor. Listedeki ilk isim ise Marsilya'nın tecrübeli eldiveni Steve Mandanda...

Yeni Şafak
13:24 - 21/05/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Volkan Demirel'in ameliyat olması Fenerbahçe'yi kaleci transferine yönlendirdi.
Volkan Demirel'in ameliyat olması Fenerbahçe'yi kaleci transferine yönlendirdi.

Bel fıtığı nedeniyle ameliyat olan ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak Volkan Demirel'in sezon başı kampının ilk bölümünü kaçıracak olması nedeniyle Fenerbahçe, kaleye transfer yapacak.



Gündemdeki isim Marsilya'nın 31 yaşındaki kalecisi Mandanda. Kulübüyle sözleşmesi sona erecek Fransız kaleciye bonservis bedeli ödenmeyecek olması bu transferi ön plana çıkarıyor.




Devlerin listesine girmişti

2007 yazında Le Havre'den Marsilya'ya transfer olan Kongo asıllı Fransız eldiven, ilk sezonunda birinci kaleci Cedric Carrasso'nun ardından 2. kaleci konumundaydı. Carrasso'nun sakatlanması üzerine, Mandanda o süre içinde tüm maçlarda görev aldı.





Beşiktaş da peşindeydi

Fransız kaleci devre arasında uzun süre Beşiktaş'ın gündeminde yer almıştı. Siyah-beyazlılar bu transferi gerçekleştiremeyince Dnipro'dan Denys Boyko'yu kadrosuna dahil etmişti.



Mandanda EURO 2016'da


Fransa Milli Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) kadrosunda yer alan Mandanda, Benedict Costil ve Hugo Lloris'in ardından 3. kaleci konumunda.




















#Steve Mandanda
#Marsilya
#Fenerbahçe
#Volkan Demirel
8 yıl önce