|

Wesley Sneijder'den 'Galatasaray' itirafı

Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Tecrübeli isim, sarı kırmızılılardaki ayrılık sürecine ilişkin ses getiren ifadeler kullanırken taraftarların unutamadığı Real Madrid maçı hakkında da konuştu.

Yeni Şafak
22:23 - 22/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 22:36 - 22/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Wesley Sneijder, Galatasaray formasıyla çıktığı 175 resmi maçta 45 gol attı 44 asist yapma başarısı gösterdi.
Wesley Sneijder, Galatasaray formasıyla çıktığı 175 resmi maçta 45 gol attı 44 asist yapma başarısı gösterdi.

Wesley Sneijder, uzun bir aranın ardından Galatasaray günleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Hollandalı yıldız sarı kırmızılılardaki forma numarasının kendisinden habersiz bir şekilde başkasına verildiğinden bahsederken ayrılık sürecinin kendisinde hayal kırıklığı yaşattığını belirtti.

İşte Wesley Sneijder'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • “Galatasaray’da yaşadığım en büyük hayal kırıklığı, kulüpten ayrılmak zorunda kaldığım andı. Ayrılığa hazır değildim. Orada çok güzel zaman geçirdim. Ayrılmak benim kararım değildi. Bir karar verildi, formamı aldılar ve 10 numarayı başkasına verdiler. Tatilden dönene kadar bundan haberim yoktu. Tatilden dönüşüm ve kulüpten ayrıldığım güne kadarki süreç hayal kırıklığıyla doluydu çünkü takımda hala pek çok şey yapabilirdim, yapmayı da istiyordum ama bazen birileri karar alır ve siz de bunu kabul etmek zorunda kalırsınız.”

Wesley Sneijder: ’’En büyük hayal kırıklığım kulüpten ayrılmak zorunda kaldığım andı çünkü ayrılığa hazır değildim.’’ #beINSPORTSHABER pic.twitter.com/Dtj9itomLb


#Galatasaray
#Wesley Sneijder
6 yıl önce