|

Yanal hesaba çekiliyor

Trabzonspor’un farklı yenildiği Karabük maçından sonra Başkan Muharrem Usta, kurmaylarıyla bir araya geldi. Usta, teknik direktör Ersun Yanal’dan kapsamlı bir rapor istedi.

Yeni Şafak
04:00 - 3/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 06:35 - 3/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Sezona istediği gibi başlayamayan Trabzonspor'da sular bir türlü durulmuyor. Süper Lig'de geride kalan 6 haftada 4 mağlubiyet, 2 galibiyet alabilen bordo-mavili ekipte son oynanan Kardemir Karabükspor maçında alınan ağır yenilginin yankıları da büyük oldu. Eleştirilerin odak noktasına oturan teknik direktör Ersun Yanal'ın oluşturduğu kadronun yanı sıra ortaya koyulan futbolun yetersizliği camianın eleştirdiği iki önemli konu olarak dikkat çekiyor.



Kardemir Karabükspor maçından sonra hemen İstanbul'a dönen ve kurmaylarıyla bir araya gelen Başkan Muharrem Usta'nın teknik direktör Ersun Yanal'dan kapsamlı bir rapor istediği öğrenildi. Başkan Usta, özellikle yeni transferlerin oynatılmaması konusunda deneyimli teknik adamdan bilgi istediği, kötü gidişin nedenlerini içeren kapsamlı bir rapor hazırlamasını talep ettiği belirtildi. Başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Ersun Yanal'ın Çarşamba günü bir araya gelerek bir durum değerlendirmesinde bulunacakları belirtildi.



TAKIMA 3 GÜN İZİN VERİLDİ


Diğer yandan Kardemir Karabükspor'a 4-0 mağlup olan Trabzonspor'da futbolculara milli maç arası nedeniyle 3 gün izin verildi. Karabükspor karşılaşmasından sonra dağılan bordo-mavililerin, Çarşamba günü tesislerde toplanarak Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacakları belirtildi.



#Trabzonspor'
#Ersun Yanal
#Muharrem Usta
8 yıl önce