|

Yanlış transferi kaldıramayabiliriz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, mevcut kadroyla en iyisini yapmaya gayret ettiklerini belirterek, “Transferlerin biran önce aramıza katılmasını istiyoruz. Ancak oyuncu alacağız diye panik yapıp yanlış transfer yaparsak bunu kaldıramayabiliriz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/07/2018 Salı
Güncelleme: 04:14 - 17/07/2018 Salı
Yeni Şafak
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kampın ilk gününden itibaren yapılan çalışmalar, takımdaki gençlerin durumu ve yapılacak transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Bütün oyuncuların öz verili ve disiplinli bir şekilde çalışma yaptığını belirten Karaman, “Bir anda her şeyi dört dörtlük beklemek hayal. Ama futbolcuların ilk günden bugüne kadar yapmaya çalıştıkları son derece öz verili ve disiplinli bir şekilde çalışmak. Elbette zaman zaman hata yapacaklar ama biz onların hatalarını düzeltmek için buradayız. İnşallah resmi müsabakalara kadar hataları en az seviyeye indirmiş oluruz. Özgüven içerisinde, çıkarken rakibine saygı duyan ama maç bitiminde de rakibin saygı duyduğu bir Trabzonspor oluşturmaya gayret edeceğiz. Hem iyi çalışıyorlar hem de gayretliler” diye konuştu.

Takım içerisinde bir harmanlama yapacaklarını belirten Karaman, “Eldeki mevcut futbolcularla beraber bazı oyuncuların yerlerini değiştirdik. Getirdiğimiz genç oyuncular var. Kim farklı bölgelerde en iyi verimi ortaya çıkartıyorsa o oyuncuları kullanmaya çalıştık. Mutlaka takım içerisinden tercih yapacağız. Bir harmanlama yapacağız. Kazasız, belasız bir şekilde ülkeye dönmeye gayret edeceğiz” dedi.

TRANSFER HASSAS BİR KONU

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kadroya dahil olması beklenen muhtemel transferlerle ilgili yaptığı açıklamada ise, “Transfer gerçekten çok zor ve hassas bir konu, geçmişte Trabzonspor’un yapmış olduğu maliyetli transferler söz konusu. Onun ağırlığı insana biraz zor geliyor. Biz de transferlerin biran önce aramıza katılmasını istiyoruz. Ancak oyuncu alacağız diye panik yapıp da uygun olmayan bir transfer yaparsak bunu kaldıramayabiliriz. Bize ağır gelir” ifadelerini kullandı.


Burak 1 ay yok!

Kasığındaki sakatlık nedeniyle Trabzonspor’un Slovenya kampından ayrılarak İstanbul’a giden Burak Yılmaz ameliyat edildi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, sol kasık fıtığında (inguinal herni) artan ağrıları nedeniyle Prof. Dr. Melih Paksoy tarafından oyuncunun başarılı bir şekilde ameliyat edildiği ve müşahede altına alındığı belirtilerek, 4-5 hafta içerisinde çalışmalara başlayacağı açıklandı. Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Burak Yılmaz’ı ameliyatı öncesi yalnız bırakmayarak, “Kendisine ‘geçmiş olsun’ dileklerimi ilettim. Burak daha da güçlenerek aramıza dönecektir” ifadesini kullandı.

  • Fırtına Zagreb’e karşı
  • Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’un dünkü idmanına prolisans kursundan dönen antrenör Hüseyin Çimşir ve sakatlığı geçen Jose Sosa da katıldı. Bordo-mavililer, ikinci hazırlık maçını bugün Hırvatistan ekibi NK Lokomotiva Zagreb ile yapacak. Maç TSİ 19.00’da başlayacak.
Sümer’in gözü altyapıda

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, en önemli transferlerin altyapıdan takıma katılacak oyuncular olduğunu söyledi. İran’ın İstiklal takımından Majid Hosseini’nin transferindeki sorunları gidermeye çalıştıklarını belirten Sümer, genç oyuncular konusunda, “Gençlerden umutluyuz. kampın sonuna kadar takip edeceğiz” dedi.

#Trabzonspor
#Ünal Karaman
6 yıl önce