|

Yeni yolcu Adriano

Beşiktaş’ta devre arası operasyonu devam ediyor. Pepe ve Babel’in ardından, takımdan ayrılması gündeme gelen son isim Adriano oldu. Sezon sonunda serbest kalacak olan Brezilyalı oyuncudan para kazanmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, Santos kulübünün 34 yaşındaki oyuncu için sunduğu teklifi düşünüyor.

Haber Merkezi
04:00 - 16/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 03:58 - 16/01/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Adriano
Adriano

Takımı gençleştirme kararı alan ve önce Pepe ardından da Ryan Babel’le yolları ayıran Beşiktaş’ta, ayrılık süreçleri devam ediyor. Vagner Love’a da kulüp bulmasını isteyen siyah-beyalzı kulüpte, şimdi de sırada Brezilyalı sol bek Adriano’nun olduğu öğrenildi. Brezilya basını, Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu Adriano’nun Santos’tan teklif aldığını yazdı. Brezilya’nın önde gelen gazetelerinden Globo Esporte, Santos’un Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Adriano için teklifte bulunduğunu öne sürdü. Haberde, siyah-beyazlıların, teknik direktör Şenol Güneş ile görüştükten sonra Santos ile pazarlık masasına oturacağı ve nihai kararın verileceği belirtildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise tıpkı Babel’de yaptığı gibi Adriano ile bir görüşme yapmış ve ayrılmak istiyorsa ayrılabileceğini ifade etmişti. Takımın ikinci yarıda sadece sahaya odaklanmasını isteyen deneyimli teknik adam, sahanın dışında başka bir şey düşünen oyuncu istemediğini dile getirmişti. Siyah-beyazlı takıma 2016-017 sezonunun başında gelen Adriano’nun bu sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. 34 yaşındaki oyuncu, bu sezon 18 maçta siyah-beyazlı formayı giydi.

LOVE BREZİLYA BASININDA

Diğer yandan Beşiktaş’ın kendisine kulüp bulmasını istediği Vagner Love da Brezilya basınında manşetlerinde yer alırken, Corinthians’ın tecrübeli golcü için ısrarını sürdürdüğü ifade edildi. Corinthians Futbol Direktörü Duilio Monteiros Alves, yaptığı açıklamada, “Vagner Love ile bir görüşme gerçekleştirdik. Kulübüyle ilgili bazı sorunlar yaşıyor. Ve sözleşmesini feshedebilmenin yollarını arıyor. Bu yüzden bu sorunlar sonlanmadan onun gelip gelemeyeceği hakkında net bir şey söyleyemiyorum” ifadelerini kullandı.

  • Vida, Külliye’ye davet edildi
  • Beşiktaş’ın Hırvat yıldızı Domagoj Vida, bugün Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic’in bir araya geleceği yemeğe katılacak. Domagoj Vida, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Kitarovic’e eşlik edecek.
Orkan Çınar’da karar Güneş’in

Babel’in satışının ardından sol kanat arayışlarını sürdüren ve bu kapsamda Adana Demirspor’da kiralık olarak forma giyen Orkan Çınar’ı geri çağıran Beşiktaş’ta, genç oyuncu konusundaki son kararı teknik direktör Şenol Güneş verecek. Siyah-beyazlılara 2017-2018 sezonunun başında Gaziantepspor’dan 450 bin Euro karşılığında transfer edilen 22 yaşındaki futbolcu, ortaya koyduğu performansla teknik heyetin gözüne girememiş, önce Konyaspor’a, ardından da Adana Demirspor’a kiralanmıştı. Beşiktaş’la 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Orkan, geri döndü ancak çalışmalarını yalnız başına sürdürüyor. Teknik heyetin verdiği program çerçevesinde çalışan genç oyuncu için, son kararı Şenol Güneş verecek. Yönetim, Orkan’dan faydalanmak istiyor ancak Güneş, sol kanat için takım içerisinden başka alternatifler deniyor.

  • Babel Fulham’a imzaladı
  • İngiltere Premier Lig ekibi Fulham, Beşiktaş’tan Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel’i renklerine bağladı. Fulham, bonservisiyle transfer edilen 32 yaşındaki futbolcuyla sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığını duyurdu. Babel’in yeni takımında 12 numaralı formayı giyeceği açıklandı. Beşiktaş Kulübü ise Babel’in bonservisiyle transfer olduğunu belirterek, Hollandalı futbolcuya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Beşiktaş, Babel’in bonservis bedeli konusunda açıklama yapmazken; İngiliz medyası Fulham’ın siyah-beyazlı ekibe 2 milyon Euro ödediğini yazdı.
#Beşiktaş
#Pepe
#Babel
#Adriano
5 yıl önce