|

Zabaleta sürprizi

Galatasaray, Arsenal'in Fransız sağ beki Debuchy ile el sıkışma noktasına geldi. Sarı-kırmızılılara ayrıca, Manchester City'den Zabaleta önerildi. Yönetim, teknik direktör Riekerink'in kararını bekliyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/08/2016 Pazar
Güncelleme: 02:52 - 7/08/2016 Pazar
Yeni Şafak

Galatasaray'da sağ bek trransferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Jan Olde Riekerink'in takıma üst düzey ve tecrübeli bir sağ bek takviyesi yapılmasını istemesinin ardından düğmeye basan yönetimin, ilk olarak Arsenal'de forma giyen 31 yaşındaki Fransız savunmacı Mathieu Debuchy'yi 1 yıllığına kiralamak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. İngiliz ekibinin de bu talebe sıcak baktığı ifade edildi. Debuchy konusunda gelişmeler bu şekilde seyrederken sürpriz bir ismin daha gündeme geldiği ortaya çıktı.



BİR YIL SÖZLEŞMESİ KALDI


Menajerler, Manchester City'de Pep Guardiola'nın takımda düşünmediği ve bir yıl sözleşmesi kalan 31 yaşındaki Arjantinli oyuncu Pablo Zabaleta'nın kiralanabileceğini iletti. Galatasaray yönetimi, söz konusu teklifi Jan Olde Riekerink'e götüreceklerini belirterek düşünmek için süre istedi.



Eren Derdiyok, U21'i affetmedi


Galatasaray, hazırlık çalışmaları kapsamında U21 ile yaptığı özel maçı 7-0 kazandı. Cuma günü sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalayan Eren Derdiyok maçta 45 dakika oynadı. Sinan Gümüş (2), Linnes, Bruma, Chedjou, Hamit ve Eren'in attığı gollerle gençler karşısında rahat bir galibiyet aldı.


#Galatasaray
#Debuchy
#Zabaleta
8 yıl önce