|

Zaman her şeyin ilacıdır

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz ile yaşanan polemik hakkında, “İletişimsizlikten dolayı tartışmanın süresi uzadı. Orta yol bulunacaktır” derken, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ise, “Burak’ın da yaklaşımının düzeleceğine inanıyorum” diye konuştu.

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 13/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 04:18 - 13/09/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Ağaoğlu, Burak Yılmaz ile yaşanan polemik hakkında açıklamalarda bulundu.
Ağaoğlu, Burak Yılmaz ile yaşanan polemik hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz ile yaşanan polemik hakkında açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, ihtilafın eylemden değil, niyetten doğduğunu ve kulübün zor bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek, “Burak Yılmaz, Trabzonspor Kulübü’nün çalışanıdır. Sosyal haklarından doğan alacağı için böyle bir yolu seçmesi gayet doğaldır. İletişimsizlikten dolayı bu tartışmanın süresi uzadı ve bu noktaya geldi. Zannediyorum ki taraflar sakinleştikten sonra orta yol bulunacaktır. Trabzonspor böyle küçük hesaplara takılıp kalmamalı” dedi.

DİYALOGLA ÇÖZÜME KAVUŞUR

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ise Burak Yılmaz ile yaşanan polemiklerle ilgili olarak infial yaratılmaması gerektiğine vurgu yaparak, “Zaman her şeyin ilacıdır. Bu tür olaylar sadece Trabzonspor’a özgü durumlar değil. Karşılıklı oturulur, konuşulur ve taşlar yerine oturur. Burak profesyonel futbolcumuz. Bu tür hadiselerin yaşanmaması gerekirdi ama bu ortamda suçlu aramak, suçlu yaratmak yerine sükûnetle sürecin yönetilmesi gerekiyor. Burak’ın da yaklaşımının düzeleceğine inanıyorum” diye konuştu.

KULÜBÜN ÜZERİNE ÇIKAMAZ

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Av. Ali Sürmen ise Burak Yılmaz konusunda yaptığı açıklamada, “Burak Yılmaz’ın alacağını talep etmesi kadar doğal bir şey olamaz. Fakat böyle bir yola başvurarak Galatasaray galibiyetine gölge düşürüp, gerilim oluşturması şık durmadı. Trabzonspor’da kimsenin parası kalmaz. Bunu kendisi de biliyor. Trabzonspor’a geldiğinde taraftarın tepkisine rağmen kendisine forma verildiğini unutmamalı. Futbolcu çene yarıştıramaz ve kulübün üzerine çıkamaz” dedi.

  • Hedefimiz 30 maçta 3’er puan
  • Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, ilerleyen haftalarda takımın daha iyi hale geleceğini belirterek, “Ligin henüz başı. Galatasaray maçında iyi oynadık ve kazandık. Ankaragücü’ne karşı da iyi oynamıştık. Artık geride kaldı. Önümüzde Aytemiz Alanyaspor karşılaşması var şu an o maça odaklanıyoruz. Oynadığımız hangi maç olursa olsun dsahaya kazanmak için çıkarız. Biz tek tek maçlara bakıyoruz. 30 maçta da 3’er puan hedefliyoruz” diye konuştu.
#Trabzonspor
#Burak Yılmaz
6 yıl önce