|

Zanka imzaya kaldı

Audi Kupası’nda defansında büyük hatalar yapan ve transferde önceliği stopere veren Fenerbahçe, İngiliz ekibi Huddersfield’in Danimarkalı stoperiyle anlaştı.

09:18 - 1/08/2019 Perşembe
Güncelleme: 09:32 - 1/08/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Zanka'nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.
Zanka'nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Almanya’daki Audi Kupası’nda 2 maçta 11 gol yiyen ve defansında büyük açıklar veren Fenerbahçe’de gözler stoper transferine çevrildi.

Sarı-lacivertliler, Danimarka Milli Takımı’nda Kjaer’in partneri olan ve geçen sezon İngiltere Premier Lig’den düşen Huddersfield’in 'Zanka' adıyla bilinen Danimarkalı stoperi Mathias Jattah-Njie Jorgensen’in transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Huddersfield ile ödeme planı ve sözleşme detaylarını görüşen Fenerbahçe’nin transferi yakın zamanda açıklaması bekleniyor.

Teklif 3.5 milyon euro

Sarı-lacivertliler, Zanka için İngiliz kulübüne 3.5 milyon Euro bonservis bedeli, Zanka’ya da yıllık 2.5 milyon Euro yıllık ücret teklif etti.

  • Premier Lig’de toplam 62 maça çıkan 29 yaşındaki stoper, 3 gol atıp 3 de asist yaptı.

Mert ve Ertuğrul da gündemde

Zanka’nın yanı sıra gelecek vadeden yerli bir stoper alarak stoper rotasyonu tamamlamak isteyen sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği'nden Mert Çetin ile Bursaspor’dan Ertuğrul Ersoy’dan birini de renklerine bağlayarak stoper transferini sonuçlandırmak istiyor.

#Zanka
#Fenerbahçe
5 yıl önce