|

AirPods 2 Apple Store'da satışa sunuldu

Apple yeni cihazlarını sessizce satışa sunmaya devam ediyor. İkinci nesil AirPods Apple Store’da görüldü. İlk nesil ile tasarım olarak hiçbir farkı bulunmayan yeni AirPods 2 performans ve şarj süresiyle öne çıkıyor. AirPods 2'nin teknik özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Yeni Şafak
16:34 - 20/03/2019 Çarşamba
Güncelleme: 17:06 - 20/03/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
AirPods 2
AirPods 2

Apple’ın bir anda popüler hale gelen kablosuz kulaklığı AirPods bugün resmi olarak yenilendi. Yeni Apple AirPods 2 ilk versiyonla tamamen aynı tasarıma sahip. Direkt olarak Apple’ın resmi sitesinde satışa sunulan AirPods 2, daha uzun pil ömrü, kablosuz şarj çantası ve ‘Hey Siri’ desteğiyle geliyor.

İlk AirPods’un içerisinde yer alan W1 yongası, ikinci nesil AirPods’ta H1 yongası ile değiştirildi. Bu yonga sayesinde yeni AirPods 2 birinci nesile kıyasla bir saat daha fazla konuşma süresi sunuyor.

Daha uzun konuşma süresi

Ayrıca yeni AirPods ile cihazlar arası geçiş süresi iki kat daha hızlandı. Pil ömrünün artırılmasının yanı sıra en önemli yeniliklerden birisi de Hey Siri komutunu eller serbest modunda kullanabilmek oldu. Bu sayede yeni AirPods kulağınızdayken telefonu cebinizden çıkarmadan Siri’ye komut verebileceksiniz.

Apple yeni H1 yongası sayesinde devrim niteliğinde bir ses deneyimi sunduğunu belirtiyor. Ayrıca, AirPods 2 ile birlikte kablolu ve kablosuz olmak üzere iki farklı şarj çantası kullanıcılara sunuluyor.




Yeni AirPods'n fiyatı ne kadar?

Yeni AirPods'u standart şarj çantasıyla almak isteyenlerin 1099TL ödemesi gerekiyor. Kablosuz şarj çantası istendiğinde ise fiyatı 1399TL oluyor. Teslimatlar 26 Mart'ta başlayacak.



#Apple
#AirPods
#AirPods 2
#Kulaklık
#Kablosuz kulaklık
5 yıl önce