|

Aşırı sıcak ve soğuğa dayanıklı Endüstriyel SD kartlar

Hafıza kartı üreticisi SanDisk endüstriyel kullanım için -40C ve 85C sıcaklıklarına dayanıklı SD kartlar üretti. Western Digital’i hafıza kartı markası SanDisk araçlar ve endüstriyel şartlarda kullanılmak üzere 4 yeni SD kart tanıttı.

Yeni Şafak
10:59 - 6/10/2017 Cuma
Güncelleme: 11:06 - 6/10/2017 Cuma
Yeni Şafak
SanDisk'in Endüstriyel kullanım için ürettiği SD kartlar -40C ve 85C gibi sıcaklıklarda çalışabiliyor.
SanDisk'in Endüstriyel kullanım için ürettiği SD kartlar -40C ve 85C gibi sıcaklıklarda çalışabiliyor.

SanDisk firması aşırı sıcak ve soğuğa dayanıklı hafıza kartları üretti. Bu hafıza kartlarının endüstriyel kullanım ve araçlar için üretildiğini belirten firma kartların -40C ve 85C gibi sıcaklıklara dayanıklı olduğunu söyledi. Özellikle sert iklim koşullarında görüntü kaydı yaparken verilerinizi koruyabilecek bu kartlar ile SD kart algısı değişeceğe benziyor.

Yüksek ve düşük sıcaklıklara dayanabilen SD kartlar otomobiller ve drone’larda kullanılmak üzere tasarlanan Automotive SD ve endüstriyel kullanım için tasarlanan Industrial serisi olarak ikiye ayrılıyor. Toplamda 4 farklı ürün bulunuyor.


Veri aktarım hızı saniyede 80MB ile 50MB arasında değişiyor. Endüstriyel kart olarak adlandırılan dayanıklı SD kartların fiyatı hakkında bir açıklama yapılmadı. Bu ay sonunda satışa çıkması planlanan SD kart modellerinin sert iklim koşullarında kullanacak olan profesyonel kullanıcılar için muhteşem bir ürün olacak gibi görünüyor.

#SanDisk
#SD Kart
#hafıza kartı
7 yıl önce