|

Avea Galaxy Grand Max incelemesi

Avea son zamanlarda piyasada büyük bir ivme kazanarak rakiplerinin arasında yükselmeye devam ediyor.

Yeni Şafak
08:56 - 11/11/2015 Çarşamba
Güncelleme: 11:28 - 11/11/2015 Çarşamba
Diğer

Avea tarafından satışa sunulan Galaxy Grand Max

, uygun fiyatı ve şık tasarımı ile oldukça tatmin edici özelliklere sahip olan telefon Avea uygulamalarıyla da bütünleşmiştir.



Teknik özellikleri bakımından 4 çekirdekli işlemciye sahip olan Galaxy Grand Max; 5.25 inç ekran , 13 MP arka kamera ve 5 MP ön kameraya sahiptir. Kibar tasarımı sayesinde elde rahat tutulabilen telefon, tek elle kullanımda da ekranın büyük bir kısmına ulaşabilmek mümkün olan Android telefonunuzu cebinizde rahatlıkla taşıyabilirsiniz.



Parlaklık bakımından iyi seviyede olan telefon, dışarıda kullanılırken de güneşin parlaklığından etkilenmeyerek kaliteli bir görüntü sunuyor. IPS LCD ekran, yüksek görüş açılarına sahip bir cihazdır. Donanım bakımından rakipleri ile aynı seviyede olan cihazın performansı da ortalamanın üzerinde seyir ederken, internette gezinme performansı ile de kullanıcıların kalbini kazanmayı başarıyor.



Avea Galaxy Grand Max 'i diğer telefonlarda karşılaştırmak için

araçlarını kullanabilirsiniz. Diğer tüm teknik özelliklerini ve kullanıcı yorumları dikkate almanızı öneririz.



Avea Galaxy Grand Max, 2500 mAh kapasiteli pili sayesinde 18 saate kadar görüşme ve 87 saate kadar müzik dinleme imkânı sunuyor. Renk seçeneği olarak koyu gri ve beyaz renkleri bulunan telefonun güzel ve şık tasarımı göz kamaştırıcı bir zarifliğe sahip. Kaliteyi ve iyi performansı birlikte barındıran bu özel telefonun fiyatı da piyasa değerlerine göre oldukça uygun bir seviyede bulunuyor. Bu cihazla hem cebinizi hem de kendinizi mutlu edebilirsiniz.



#avea galaxy grand max
#avea telefon
#Galaxy Grand Max
#grand max inceleme
8 yıl önce