|

Bu telefonu yıkayabilirsiniz

Tanıtımı geçtiğimiz yıl yapılan ve sabun ile bulaşık yıkanır gibi yıkanabilen Kyocera Digno Rafre adı verilen telefon piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

Yeni Şafak
14:00 - 28/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 14:01 - 28/01/2017 Cumartesi
Yeni Şafak

Bu cihaz biraz farklı. Android 7.0 Nougat işletim sistemi, 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanına sahip olan cihaz 5 inç ekranı ve HD çözünürlük ile gelecek. Fakat bu cihazı diğerlerinden ayıran özellik sabun ile bulaşık yıkanır gibi yıkanması.



  • Kyocera Digno Rafre adlı telefon, suya girmesi yetmezmiş gibi üstüne üstlük deterjan ile yıkanabilme özelliğine sahip.

Resmi tanıtım videosu yayınlanan cihazın özellikle hoparlör tasarımı ve bulaşık gibi yıkanma özelliği ile oldukça etkileyici olduğunu söyleyebiliriz. Sırasıyla IPX5, IPX8 ve IP5X gibi farklı sertifikalar ile sabun ile yıkamada dahi su geçirmeme garantisi veren cihaz sıcak suya dayanıklı olduğu gibi ıslak elle kullanılabilecek. Kyocera Rafre ayrıca toza ve darbelere de korumalı olarak geliyor. Ayrıca Kyocera Rafre, telefona dokunmadan el hareketleri ile kontrol altına alınan aşçılık uygulamasına sahip bulunuyor.





3.000mAh bataryaya sahip Kyocera Digno Rafre'nin Mart 2017'de satışa çıkacağı açıklandı fakat fiyatı konusunda bilgi verilmedi.




#Kyocera Digno Rafre
7 yıl önce