|

İşte Apple'ın yeni akıllı saati

Apple, dün akşam saatlerinde San Francisco'da düzenlediği etkinlikte iPhone 7'nin yanı sıra yeni akıllı saatini de tanıttı. Apple Watch Series 2 adıyla tanıtılan yeni akıllı saatler, tasarım anlamında olmasa da, teknik anlamda yenilikler barındırıyor.

Yeni Şafak
08:50 - 8/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:04 - 8/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Apple Watch Series 2 resmen tanıtıldı.
Apple Watch Series 2 resmen tanıtıldı.

Bildiğimiz üzere Apple yaklaşık 1,5 sene önce düzenlediği etkinlikte akıllı saati Apple Watch'ı tanıtmıştı. iOS cihazlarla uyumlu çalışan bu akıllı saatler, Apple hayranları tarafından büyük beğeni toplamıştı.



ABD'li teknoloji devi dün akşam düzenlediği etkinlikte yeni Apple Watch serisini tanıttı. Apple Watch Series 2 adıyla tanıtılan bu saatler, tasarım anlamında selefine oldukça benzese de, teknik anlamda bir hayli yeniliklerle beraber geliyor.





Apple'ın bu yeni saat serisi ile sporcuları hedef aldığını söyleyebiliriz. Zira tanıtım videosunda genellikle sporculara yer verilmiş. Hatta videoda en çok yüzücüler yer alıyor. Bu da 2. Serinin su geçirmez olduğunu gösteriyor. Apple'ın açıklamasına göre yeni akıllı saatler 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı.



Bünyesinde iPhone'dan bağımsız GPS bulunan Apple Watch 2'nin ekran parlaklığı da bir önceki nesle göre arttırıldı. Fakat bu artırımın bataryayı olumsuz etkilemeyeceği, aksine bataryanın daha uzun süre performans sergileyeceği açıklandı. Zira 2. Serinin bataryasında da iyileştirmeye gidildi.





Son dönemin en popüler mobil oyunlarından Pokemon GO'nun da oynanabildiği Apple Watch 2'nin, Nike'a özel sürümü de bulunuyor. Apple bu işbirliğiyle doğrudan sporcuları hedef almış.



Tabii Apple Watch 2 sadece sporcular için üretilmedi. Klasik sevenler ve şık tasarım isteyenler için seramik ve deri kordonlu modelleri de bulunuyor. Lakin bunların fiyatlarının biraz yüksek olduğunu belirtelim.



Apple Watch Series 2'nin fiyatları 1.399 TL ile 3.799 TL arasında değişiyor.


#Apple Watch
#Series 2
#Apple Watch 2
#Akıllı Saat
8 yıl önce