|

Kwik Charge ile 2 kat hızlı şarj!

Mıknatıslı şarj aleti ile mobil cihazlarınızı hem hızlı hem eğlenceli şarj edin...

Yeni Şafak ve
13:27 - 6/05/2016 Cuma
Güncelleme: 11:27 - 6/05/2016 Cuma
Yeni Şafak

Günümüzde mobil cihazların batarya performansı sık sık eleştiri konusu oluyor. En iyi ihtimalle 2 gün kullanım imkanı sunan telefonların bataryası ekseriyetle 1 gün anca dayanıyor. Hatta 1 gün içinde telefonunu 2-3 kez şarj edenlerin sayısı da hiç az değil. Hızlı şarj gibi farklı alternatifler türetilse de pil performansı hala istenilen seviyeye ulaşamadı.



Evet, bu konu için şimdilik yapabileceğimiz pek bir şey gözükmüyor. Fakat şarjlarımızı daha eğlenceli hale getirmek bizim elimizde… ABD merkezli

firması, konvansiyonel şarj cihazlarından sıkılmış olacak ki, hem kullanışlı hem de kullanması oldukça keyifli şarj aleti üretmiş. “Bir şarj aletini kullanmak ne kadar eğlenceli olabilir ki?” diyorsanız aşağıdaki videoyu izleyin:





Gördüğümüz üzere,

Kwik Magnus Cable'ın

telefona taktığımız uç kısmı iki parçadan oluşuyor. Küçük parça telefona takılırken, kablo ise kuvvetli mıknatıs sayesinde bu parçaya yapışıyor. Aradaki manyetik güç o kadar güçlü ki; küçük parça havaya atılsa bile kablonun ucuna yapışmayı başarıyor.



Tabii bu şarj aletinin tek marifeti eğlenceli kullanımı değil. Kwik Charge eğlencenin yanı sıra

2 kat hızlı şarj imkanı

da sunuyor.



40 dolar satış fiyatı bulunan iPhone Lightning kablosu, kampanya dahilinde 17 günlüğüne 25 dolara satılıyor. Android cihazlar için üretilen kablo da yine aynı fiyattan alıcı buluyor.



#Kwik Charge
#lightning
#kablo
#iphone
#android
#hızlı şarj
8 yıl önce