|

Moda dünyasında koronavirüs dönüşümü

Sanal, artırılmış ve karma gerçeklik alanlarında çalışmalarını yürüten Prosoft VR, sanal gerçeklik (Virtual Reality) yazılımı SmartTex360 ile koronavirüs sonrası tekstil, konfeksiyon ve moda dünyasında beklenen dönüşüme hız vermeye hazırlanıyor.

07:00 - 7/05/2020 Perşembe
Güncelleme: 23:56 - 8/05/2020 Cuma
Diğer
Arşiv
Arşiv

Prosoft VR, geliştirdiği SmartTex360 yazılımı ile tekstil, konfeksiyon ve moda dünyasının dijital dönüşümünde önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.

Koronavirüs salgını sonrası, pek çok sektörün dijital ortamda yerini almaya başladığı ve bildiğimiz yöntemlerin ötesinde yenilikçi uygulamalarla, iş yapış biçimlerini dönüştürdüğü günlerde, Prosoft VR’ın tekstil sektöründeki tecrübesi ile geliştirdiği SmartTex360, kumaş, dikim ve kalıpları sanal gerçeklik ortamında hazırlanmasına olanak sağlıyor. Sanal kumaşları, orijinallerine yüzde 95 yakınlıkta üreten yazılım, numune üretim sürecinde hem zaman hem maliyet, hem de çevreye verilecek olası zarar konusunda önemli derecede bir tasarruf sağlıyor. Seri üretim öncesi, tüm ölçüleri görebilmek ve prova yapabilmek için gerçeğine birebir benzeyen Fitting Room’larda VR FIT ile prova da yapılabiliyor.

#koronavirüs
#moda
4 yıl önce