|

Nokia’dan 5 kameralı telefon atağı

Nokia, eskiden olduğu gibi Carl Zeiss desteğini arkasına alarak sektörde emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Şaşaalı günlerine dönmeye çalışan Finlandiya merkezli GSM devi, 5 kameralı Nokia 9 modeli için gün saymaya başladı. Yeni Nokia 9’un teknik özellikleri ve çıkış tarihine dair detaylar haberimizde.

Yeni Şafak
14:38 - 8/07/2018 Pazar
Güncelleme: 14:43 - 8/07/2018 Pazar
Yeni Şafak
Ürünün fiyatına dair şimdilik bir bilgi yok. Düzenlenecek etkinlik sonrasında Nokia 9'a dair detaylar kesin olarak gün yüzüne çıkacak.
Ürünün fiyatına dair şimdilik bir bilgi yok. Düzenlenecek etkinlik sonrasında Nokia 9'a dair detaylar kesin olarak gün yüzüne çıkacak.

Nokia, gelişmiş kamera özellikleriyle ön plana çıkacak olan yeni amiral gemisi modeli Nokia 9 için gün saymaya başladı. Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek IFA-Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı 2018’de lanse edilmesi beklenen Nokia 9 daha sonra 6 – 11 Eylül tarihleri arasındaki başka bir etkinlikte de tanıtımı gerçekleşecek.

Nokia 9 teknik özellikleri

Ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip olması beklenen Nokia 9, 5.7 inç büyüklüğünde bir ekrana yer verileceği tahmin ediliyor. Yeni nesil Qualcomm Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alacağı düşünülen Nokia 9, kamera performansıyla rakiplerini zorlayacak gibi görünüyor. Carl Zeiss desteğini arkasına alan Nokia, ses getiren Huawei-Leica ikilisiyle ciddi bir mücadele içinde olacağa benziyor.

Nokia 9 çıkış tarihi

Yeni Nokia 9, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı 2018’de lanse edilmesi bekleniyor. Burada gün yüzüne çıkacak telefonun daha sonra 6 – 11 Eylül tarihleri arasındaki başka bir etkinlikte de tanıtımı gerçekleşecek.

#Nokia
#Nokia 9
#Carl Zeiss
6 yıl önce