|

Şarjı 45 gün gidiyor

Sunduğu batarya süresi ile meraklılarını heyecanlandıran bu akıllı saat tek şarj ile 45 günlük bir kullanım sunuyor. Dünya çapında teknoloji devlerinin dahi henüz başaramadığını başaran bu akıllı saat, tasarımı ile de adeta Apple Watch’u andırıyor.

Yeni Şafak
10:56 - 6/02/2018 Salı
Güncelleme: 11:09 - 6/02/2018 Salı
Yeni Şafak
Şarj süresi haricinde fiyatı ile de meraklılarının ilgisini çekmeyi başarıyor.
Şarj süresi haricinde fiyatı ile de meraklılarının ilgisini çekmeyi başarıyor.

Telefon, televizyon derken teknoloji devleri saatleri de akıllı hale getirdi. Fakat klasik saat kullanımına nazaran bu saatlerin kullanıcılarına sunduğu batarya süreleri ne yazık ki telefon ve televizyona uygulanan teknolojiye kıyasla pek kabul edilebilir hale gelemedi. Aslında saat boyutları da düşünüldüğünde aslında batarya sürelerinin neden bu kadar kısa olduğu bir nebze kabul edilebiliyor.

Teknoloji devlerinin başaramadığı bu durumu ise Amazfit Bip adlı bir saat aşmayı başardı. Apple Watch klonu olan bu saat kullanıcılarına 45 gün şarj süresi sunuyor. 1.25 inçlik dokunmatik ekranı bulunan saatte kalp ritim sensörü de bulunuyor. Ayrıca IP-68 sertifikasına sahip akıllı saat, kullanıcılarına GPS ve 3 yönlü ivme ölçer özelliklerini de sunuyor.


Android ve iOS ile uyumlu bir şekilde çalışabilen bu saatin normal kullanım da kullanıcılarına 30 günlük batarya performansı sunabiliyor. Lakin bildirimler minimum düzeyde kullanılırsa bu süre 45 güne kadar çıkabiliyor.


ABD’de 99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulan bu saat, Apple Watch ve Pebble Time modellerine benzerliği ile dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Siyah, kırmızı, yeşil ve beyaz renk seçeneği bulunan bu saatin tek kötü yanı şimdilik bir uygulama marketi bulunmuyor. Hal böyle olunca sunduğu batarya performansı ile meraklılarını heyecanlandıran bu saat uygulama marketi olmadığı için aktif özelliklerini kullanmak pek mümkün olmuyor.





#Apple Watch
#Amazfit Bip
#Akıllı saat
6 yıl önce