|

WhatsApp gruplarına yeni özellik

WhatsApp, kullanıcı deneyimini her güncellemeyle bir adım daha yukarı çıkarmaya çalışıyor. Popüler mesajlaşma uygulamasının yeni özelliği sayesinde WhatsApp gruplarında görüntülü konuşma yapılabilecek.

Yeni Şafak
11:57 - 26/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:09 - 26/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
WhatsApp yeni özelliğini şimdilik sadece iOS için yayınladı.
WhatsApp yeni özelliğini şimdilik sadece iOS için yayınladı.

Facebook bünyesinde bulunan WhatsApp, kullanıcıları yakından ilgilendiren bir özelliği yayınladı. WhatsApp’ın ilk etapta iOS kullanıcılarına sunacağı grup görüntülü konuşma özelliği gün yüzüne çıktı.

Özellikle WhatsApp sızıntılarıyla bilinen WABetaInfo’nun paylaştığı görsellerde iOS beta 2.18.110.1 sürümüyle birlikte grup sohbetlerine görüntülü konuşma özelliği geliyor. Paylaşılan görsele baktığımız zaman, grup çağrısı yapacağımız arayüz baştan aşağıya yeniden tasarlanmış.


WhatsApp’ın yeni özelliği nasıl çalışıyor?

WhatsApp iOS gruplarında sağ en üst köşede artık bir arama butonu yer alacak.

Bu arama butonu ile kolay bir şekilde arkadaşlarınız ile grup görüntülü konuşma başlatabileceksiniz. Henüz bu sistemin nasıl çalışacağı konusunda detaylar paylaşılmış değil. Bildiğiniz gibi WhatsApp gruplarında 50 kişinin üzerinde katılımcıya sahip olabiliyorsunuz.

Grup görüntülü arama özelliğinin Android kullanıcıları için ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

#Whatsapp
#mesajlaşma
#internet
#sosyal medya
5 yıl önce