|

Xiaomi'den intel işlemcili akıllı ayakkabı

Çin merkezli teknoloji firması Xiaomi, Intel işlemcili, telefona bağlanabilen 90 Minutes Ultra Smart koşu ayakkabısını tanıttı. 60 günlük pil ömrü olan ayakkabı, 15 Nisan’da satışa sunulacak.

Yeni Şafak
16:33 - 10/03/2017 Cuma
Güncelleme: 01:31 - 11/03/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
90 Minutes Ultra Smart Sportswear'in gece mavisi rengi, karanlıkta parlamasıyla gece spor yapmak isteyenler için tasarlanmış.
90 Minutes Ultra Smart Sportswear'in gece mavisi rengi, karanlıkta parlamasıyla gece spor yapmak isteyenler için tasarlanmış.

Xiaomi, daha önce Li-Ning adlı firma ile birlikte ürettiği akıllı ayakkabısı Li-Ning Smart yerine şimdi de Çinli firma Intel ile beraber çok daha akıllı bir ayakkabı meydana getirmeye hazırlanıyor. “90 Minutes Ultra Smart Sportswear" ismini alacak ayakkabı koşucular için uygun yastık taban etkisi sunan köpük benzeri malzemeden üretildi.









Akıllı ayakkabı, içerisinde işlemci devi Intel'in bozuk para boyutundaki işlemci çipini taşıyor ve böylece atılan tüm adımları kayıt altına alabiliyor. Yürüyüş, bisiklete binme ya da tırmanma gibi hareketleri ayırt edebilen ürün, yapılan mesafe, yakılan kalori ve ortalama hız gibi bilgileri kablosuz olarak akıllı telefonlara aktarabiliyor. Ayrıca ayakkabı, micro-usb portundan şarj edilebiliyor ve şarjı 60 gün dayanıyor.




#Xiaomi
#INTEL
#Ayakkabı
7 yıl önce