|

AK Parti Ankara Çankaya Belediye Başkan adayı belli oldu

AK Parti Ankara Çankaya Belediye Başkan adayı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da yapılan AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda başkentin ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. 31 Mart seçimlerinde AK Parti Ankara Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan oldu. Duhan Kalkan kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte Duhan Kalkan hakkında merak edilenler...

16:05 - 24/01/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Duhan Kalkan
Duhan Kalkan

AK Parti Çankaya için Duhan Kalkan aday olarak gösterdi. Bu gelişmenin ardından Duhan Kalkan hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Peki, Duhan Kalkan kimdir?

AK Parti Ankara Çankaya Belediye Başkan adayı kim?

AK Parti Ankara Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan oldu.

Duhan Kalkan Kimdir?

Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan, 1983 doğumludur. Ankara Kaleciklidir. 2007 yılında Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden, 2017 yılında Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Doktorasını 2015 yılında Gazi Üniversitesi Enerji üzerine tamamlamıştır. 2008 yılında devlet memuru oldu ve Başbakanlık, Milli Savunma Bakanlığı, son olarak da 2015-2018 yılları arasında Cumhurbaşkanlığı'nda kariyer uzmanı olarak görev yürütmüştür. Evli ve iki çocuk babasıdır.




#AK Parti
#Ankara
#Çankaya
#Duhan Kalkan
#Yerel Seçimler
#Belediye Başkan dayı
4 ay önce