|

Beşiktaş Osmanlıspor CANLI izle! BJK Osmanlı canlı skor takibi

Süper Lig'de Beşiktaş Osmanlıspor maçını canlı izlemek, maçın kaç kaç olduğunu canlı skor takibini haberimizde yapabilirsiniz. Şampiyonluk iddiası kalmayan Beşiktaş, ligde kalma mücadelesi veren Osmanlıspor ile prestij maçına çıkacak. İşte Beşiktaş Osmanlıspor (BJK-Osmanlı) canlı...

Yeni Şafak
19:27 - 13/05/2018 Pazar
Güncelleme: 19:28 - 13/05/2018 Pazar
Diğer
​Süper Lig'de Beşiktaş Osmanlıspor maçını canlı izlemek, maçın kaç kaç olduğunu canlı skor takibi...
​Süper Lig'de Beşiktaş Osmanlıspor maçını canlı izlemek, maçın kaç kaç olduğunu canlı skor takibi...

Süper Lig'de Beşiktaş Osmanlıspor maçını canlı izlemek, maçın kaç kaç olduğunu canlı skor takibini haberimizde yapabilirsiniz. Şampiyonlar Lig'indeki temsilcimiz Beşiktaş mağlubiyet yüzü görmeden gruptan çıkan ve Bayern Münih ile eşleşti ve elendi. Şampiyonlar Lig'inde oynadığı güzel futbolu Süper Lig'de sergileyemedi. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında bu akşam Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Osmanlıspor ile karşılaşacak.

BEŞİKTAŞ OSMANLISPOR CANLI SKOR TAKİBİ

Osmanlıspor Beşiktaş maçı Osmanlı Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı, Halis Özkahya yönetecek.

Beşiktaş ile Osmanlıspor, Süper Lig'de yarın 18. kez karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, eski adı Ankaraspor olan Osmanlıspor ile geçmişte ligde 17 kez rakip oldu. Beşiktaş, geride kalan maçlardan 2'si hükmen olmak üzere 12'sini kazandı, başkent ekibi 3 kez galip geldi, 2 müsabaka ise berabere bitti.

Geride kalan maçlarda Beşiktaş'ın, 6'sı hükmen galibiyetlerden olmak üzere 42 golüne, Ankara temsilcisi 18 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 5-1 kazandı. Taraflar arasında 2009-2010 sezonunda oynanması gereken karşılaşmalar, Türkiye Futbol Federasyonunun o zamanki adıyla Ankaraspor'un lisansını iptal etmesiyle 3-0 Beşiktaş lehine tescil edilmişti. Öte yandan iki takım bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda eşleşti. İstanbul'daki ilk maçı 4-1 kazanan Beşiktaş, Ankara'da 2-1 yenilmesine rağmen turu geçen taraf oldu.

Son 8 maçta Beşiktaş galip geldi

Beşiktaş, Osmanlıspor ile Süper Lig'de yaptığı son 8 maçı da kazandı. Rakibi karşısında son mağlubiyetini 2008-2009 sezonunda İstanbul'da 3-1'lik skorla alan siyah-beyazlılar, daha sonraki 8 maçta, 2'si hükmen olmak üzere 3 puana ulaştı.

Ankara'daki maçlar

Beşiktaş ile Osmanlıspor arasında Ankara'da yapılan 8 lig maçından, birini başkent ekibi, biri hükmen olmak üzere 5'ini Beşiktaş kazandı, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı. Başkentte Osmanlıspor'un 7 golüne, Beşiktaş, 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere 16 golle yanıt verdi. Geçen sezon Ankara'daki müsabakayı siyah-beyazlılar 2-0 kazandı.


Quaresma, Osmanlıspor kadrosuna alınmadı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Osmanlıspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamlarken, Portekizli yıldız Quaresma’nın kadroya alınmadığı öğrenildi.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Ardından pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.Beşiktaş, akşam saat 17.00’de özel uçakla Ankara’ya giderek kampa girecek. Kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:"Fabricio, Tolga, Utku, Vida, Fatih, Gökhan Gönül, Alpay, Medel, Necip, Tolgay, Oğuzhan, Talisca, Lens, Gökhan Töre, Babel, Mustafa, Larin, Love"

Osmanlıspor'da gözler son 2 maçta

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, kalan 2 maçlarını kazanmaları durumunda ligde kalacaklarını savundu. Teknik direktör Buz, Batıkent Tesisleri'nde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kalma konusunda ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirterek, "İki müsabakamızı kazandığımız takdirde büyük bir ihtimalle ligde kalacağımızı düşünüyorum. İyi motive olup 3 puanları almak istiyoruz. Benim 'Bu takım düşer' şeklinde bir söylemim olmadı. Benim elimde iki tane fırsat var. Bunları değerlendirmek istiyoruz. Biri Beşiktaş, diğeri de Akhisarspor maçı." diye konuştu.

Osmanlıspor'un deneyimli teknik direktörü Buz, ligde kalma konusunda futbolcularıyla 7 aydan bu yana konuştuğunu ifade etti. Konuşmalarda oyuncularının da ligde kalma isteğini kendisine anlattıklarını dile getiren Buz, "Son 10 maçtan sadece 2 tanesini kaybettik. Beraberliklerimiz çok. Verdikleri tepki bu. Futbolcular da ligde kalmayı istiyor. Sonuçlandırmada eksiklerimiz var. Bu yarışın içinde her şeyimizi ortaya koymamız gerektiğini futbolcularımız idrak etmişler." değerlendirmesini yaptı.

Ligde haftalarca eksik oyuncularla mücadele ettiklerini kaydeden Buz, "Bunları söylemedik. Çocuklar ellerinden geleni yapıyor. Biz burada kulübümüzü ligde bırakmaya çalışıyoruz. Onlara güveniyorum." ifadelerini kullandı.


#Beşiktaş Osmanlıspor
#Beşiktaş Osmanlıspor canlı izle
#Beşiktaş Osmanlıspor canlı skor
#Beşiktaş Osmanlıspor canlı
#BJK Osmanlı canlı izle
#Maç kaç kaç
#canlı izle
#canlı skor
6 yıl önce